Skip to main content

nieuws

Succesvolle FlowerTrials bij KP Holland  

 • 04 juli 2023
Tijdens het internationale FlowerTrials event in 2023, opende KP Holland van 13-16 juni haar deuren. We kijken terug op een geslaagd evenement. Tijdens een week met hoge temperaturen, hebben we het op de KP Holland event locatie heerlijk koel kunnen houden. Prettig voor de planten, én voor onszelf! 
Succesvolle FlowerTrials bij KP Holland  

Kleurrijk, internationaal, vruchtbaar en lekker koel    

De bijna 500 bezoekers werden zodra ze de ruimte binnenkwamen verrast met een eigentijdse interpretatie van Plant Excellence. Gebruikmakend van de trends hebben we de nieuwste parels uit de KP Holland genetica op een frisse en overzichtelijke manier gepresenteerd, waardoor het voor de kwekers makkelijk kiezen was. Voor exporteurs en handelaren stond een interessant aanbod retailinspiratie te schitteren binnen het cateringplein. Daarnaast waren onze partners Air So Pure, XL Bloom young plants en Siere Handel vertegenwoordigd met hun genetica en verhalen.

Uniek was de verbeelding van het Innovation Lab. Hier stond onder andere een Flowkast gepresenteerd en gedemonstreerd. Een Flowkast is een hulpmiddel dat in het laboratorium veelvuldig wordt gebruikt bij het verwerken van het plantmateriaal. Regelmatig was een medewerkster van KP Holland in touw om het publiek te laten zien hoe dit in z’n werk gaat. Ook de andere technieken zoals Di-haploïde, HPLC (High Pressure Liquid Chromatography) en protocol ontwikkeling werden hier uitgelegd, met als doel de bezoeker te informeren over de mogelijkheden die KP Holland met het innovation lab biedt.

Vol inspiratie vervolgden de bezoekers hun route naar de ‘Plant Excellence Express’ die buiten op hen stond te wachten, waarmee chauffeur Lex langs de productielocaties langs het Kanaal reed voor een sterk staaltje teelttips.

Bekijk hier de beelden, geniet je met ons mee?

 

 

  Blijf op
  de hoogte

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer

  Copyright  | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid

  voor een optimale weergave van de website raden wij aan om uw toestel om te draaien.