Skip to main content

nieuws

FlowerTrials 2023, Discover Plant Excellence

  • 25 april 2023
Ontdek wat Plant Excellence betekent tijdens FlowerTrials 2023!
FlowerTrials 2023, Discover Plant Excellence

Discover plant excellence

KP Holland opent van 13-16 juni haar deuren voor al haar internationale relaties. Kweker, retailer en exporteur; je bent van harte welkom in de event ruimte bij ons Innovation Lab. Kom een blik werpen op de nieuwste veredelingselecties van de Rosalina Kalanchoë, Spathiphyllum Cupido en Siam Curcuma en ontdek wat plant excellence betekent voor onze noviteiten. Ons breeding sales team staat voor je klaar om de unieke eigenschappen van deze selecties toe te lichten en samen met jou de best passende mogelijkheden te bespreken voor jouw situatie.

Assortiment verrijkt met Anthurium en groene planten

Naast het KP Holland assortiment presenteert XL Bloom haar uitgebreide assortiment potanthurium. Denk aan kleine multiflowers en ook tulpvormige bloemen. De focus van XL Bloom ligt op grote bloemrijke Pot Anthurium variëteiten. Heb je de zwarte Anthurium al ontdekt? Die is sowieso jouw aandacht waard.

Weefselkweek producent Siere handel vertegenwoordigt in deze week bij KP Holland een selectie van de populairste items uit de ruim 1000 plantensoorten die in hun labs worden geproduceerd. Siere handel focust zich op groene planten, wat dit een mooie aanvulling maakt op het overig assortiment dat we tonen tijdens deze FlowerTrials.

Inspiratie voor retailer en -leverancier

Naast onze allernieuwste veredelingsresulaten, vind je bij de FlowerTrials bij KP Holland een interessant aanbod retail inspiratie met de Rosalina, Cupido en Siam artikelen dat direct beschikbaar is of in de komende maanden zal worden. Ons aanbod bloeiende planten en bijbehorende pot/plant combinaties zullen op verrassende manieren terugkomen. Ook inspireert Air So Pure met haar nieuwe propositie, merkuitstraling en het bijbehorende Point-of-Sale materiaal. Hiermee kiest KP Holland voor een inspirerende insteek van de FlowerTrials voor zowel de kweker als de verkooppunten en hun leveranciers.

Stap in de Plant Excellence EXPRESS

De combinatie van zowel veredeling als productie onder hetzelfde dak maakt KP Holland uniek, en dat laten we graag zien. Tijdens de FlowerTrials vertrekt de Plant Excellence EXPRESS regelmatig vanuit het Innovation Lab naar de productielocaties van Rosalina, Siam en Cupido die zich om de hoek bevinden. Stap in en ontdek hoe het product zich gedraagt in onze kassen en dus wat Plant Excellence betekent voor onze producten.

Openingstijden

13 – 16 juni 2023
Dinsdag, woensdag en donderdag: 08.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 08.00 – 16.00 uur 

FlowerTrials locatie

KP Holland Innovation Lab - Kasteelweg 16, 2671MM Naaldwijk 

Gratis online registreren

Vooraf online registratie voor de FlowerTrials is eenvoudig. Toegang is gratis en wij leggen een bezoekersbadge voor u klaar. Klik hier om u nu te registreren 

Mis het niet!

Lees ook: de innovaties van FlowerTrials 2023 van KP Holland. 

Blijf op
de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Copyright  | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid

voor een optimale weergave van de website raden wij aan om uw toestel om te draaien.