Skip to main content

growing plant excellence

Bewezen
planten voor handelspartners

Als bloeiende plantenproducent leveren wij de gewassen Spathiphyllum, Kalanchoë en Curcuma aan exporteurs/ groothandels, lijnrijders, retail en vakhandel in Europa.

Langdurig bloeiplezier voor de consument

Als veredelaar, vermeerderaar en producent creëren en verspreiden wij samen met kwekers en handelspartners onze onderscheidende gewassen wereldwijd. Samen zorgen we voor een sfeervolle, groene en gezonde leefomgeving voor zoveel mogelijk consumenten.

Winkelconcepten

Door te kiezen voor een van onze verkoopconcepten maak je als retailer gebruik van jarenlange opgebouwde retailkennis en verkoopdata door ons salesteam. In combinatie met land-specifieke consumerinsights zorgen wij samen voor concepten afgestemd op jouw klant.

Gardenlina

Gardenlina is de Kalanchoë uit de selectie van KP Holland die speciaal geschikt is voor tuin en terras.

Air so Pure

Air so Pure: een assortiment kamerplanten met wetenschappelijk bewezen gezonde effecten. Doorvertaald in een aantrekkelijk tuincentrumconcept beschikbaar voor Europese tuincentra.

  • download

Toegevoegde waarde catalogus 2024

Een bomvolle catalogus met marktgericht aanbod, aantrekkelijke toegevoegde waarde concepten en verleidelijke verpakkingen. Je downloadt ‘m hier!

  • bestel gemakkelijk

Floriday

Het volledige en up to date assortiment KP Holland producten voor exporteurs en handelaars is via Floriday beschikbaar. Bekijk ons beschikbare ‘growing’ assortiment van week tot week.

Vragen of een bestelling?

Martijn helpt je graag verder.

Copyright  | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid

voor een optimale weergave van de website raden wij aan om uw toestel om te draaien.