Skip to main content

Kalanchoë

Gardenlina

Gardenlina™‘s zijn geselecteerde rassen van de gevuldbloemige Gardenlina™ die heel de zomer doorbloeien! De dubbelbloemige bloemblaadjes en vele bloemetjes zijn mooi en geven veel kleur. De vele verkrijgbare vrolijke kleuren zijn ideaal te combineren met de kleuren van je tuinset!

Verzorgingstips

De Gardenlina™ heeft veel licht nodig. De plant heeft  vettige bladeren waardoor ze niet veel water nodig heeft. Als de plant op een koelere plek staat, heeft ze minder water nodig dan wanneer de Gardenlina™ een plekje in de zon heeft. Als de bladeren gaan hangen, heeft de plant te veel water gekregen. Niet laten verdrinken! Als je de uitgebloeide bloemen aan de plant laat zitten, stimuleer je de plant om nieuwe knoppen aan te maken en staat de plant binnen 3 maanden weer in volle bloei!

 • Gardenlina™ kan heel goed tegen veel licht en kan dus in de zon geplaatst worden

 • Ook de schaduw is gelukkig geen probleem voor de Gardenlina™

 • Verwijder de oude bloemetjes niet! De plant bloeit binnen 3 maanden weer opnieuw

  Sfeermaker

  Kalanchoë
  voor iedere tuin

  Je tuin aankleden met de leuke kleuren Gardenlina™‘s geeft een gezellige sfeer in de tuin en maakt het terras vrolijk en compleet. Gardenlina™‘s kunnen de zomerzon prima verdragen en hebben niet veel water nodig. De bloei is zeker 6 weken en kan zelfs 10 weken zijn! Zodra de dagen korter worden bloeit de Gardenlina™ nogmaals binnen 3 maanden.

  Kalanchoë

  Herkomst Gardenlina

  Gardenlina™ is van nature zeer sterk en kleurrijk. De plant heeft haar wortels in Madagaskar, China en Zuid- en Zuid-Oost Afrika. Zij kwam hier in de vrije natuur voor en doorstond zware omstandigheden als droogte en felle zon.

  Speciaal geselecteerd
  Voorheen werd de Gardenlina™ met name als kamerplant gehouden, maar daar is verandering in gekomen. Uit de vele variaties die zich binnen de familie van de Gardenlina™ bevinden, heeft KP Holland juist die soorten geselecteerd die zich goed lenen om buiten te zetten. Deze selectie kan ideaal in het gematigde klimaat van Nederland buiten staan van mei tot en met september.

  • plant excellence

   Waar wij voor gaan

   Door intensieve veredeling selecteren wij alleen de allerbeste Kalanchoë's die garant staan voor minimaal 100 dagen bloeiplezier in je tuin.

  Veelgestelde vragen

  Hoe kan ik mijn Gardenlina het best verzorgen?

  De Gardenlina™ is niet veeleisend. De plant heeft een lichte standplaats nodig waarbij direct zonlicht geen enkel probleem vormt. U kunt uw Gardenlina™ van mei tot september gerust in de grond poten of in een pot buiten zetten. Gardenlina™ heeft maar weinig water nodig.

  Hoe lang bloeit mijn Gardenlina?

  Met een klein beetje liefde en aandacht bloeit deze prachtige buitenplant zeker 6 weken, maar met wat extra verzorging kan dit zelfs 10 weken zijn!

  Waar bestaat het assortiment uit?

  Het Gardenlina™ assortiment bestaat uit meerdere kleuren in verschillende potmaten. Gardenlina™ is verkrijgbaar in de kleuren rood, roze, paars, oranje, wit en geel in grootte variërend van kleine plantjes tot mooie grote plantenschalen.

  Waar is Gardenlina verkrijgbaar?

  De Gardenlina™ is verkrijgbaar in diverse tuincentra bij u in de buurt. Voor de actuele verkooppunten kunt u ons contactformulier invullen of vraag ernaar in het tuincentrum.

  Vraag, antwoord

  Staat jouw vraag er niet tussen?

  Heb jij nog vragen over de verzorging van jouw Gardenlina, of heb je andere vragen die er niet tussen staan? Vraag het aan Nikita.

  • download

  Gardenlina catalogus

  Bekijk het complete overzicht; de kleuren, potmaten en verpakkingsvormen van Gardenlina in de brochure. Beschikbaar van mei t/m september. 

  growing plant excellence

  Bloeiende planten afgestemd op de consument

  Als bloeiende plantenproducent leveren wij de gewassen Spathiphyllum, Kalanchoë en Curcuma aan exporteurs/groothandels, lijnrijders, retail en vakhandel in Europa.

  Copyright  | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid

  voor een optimale weergave van de website raden wij aan om uw toestel om te draaien.