Skip to main content
werken bij KP Holland

Elke dag
fluitend naar je werk

Met plezier naar je werk gaan en waardering krijgen voor je inzet. Twee dingen waar je bij KP Holland voor kunt tekenen. We zijn een familiebedrijf waar ieders inzet wordt gewaardeerd en waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Vind jouw uitdaging

samenwerken

Passie & werkplezier

Met het team werken we dagelijks met veel precisie aan en met de producten. We hebben de natuurlijke drive om te blijven ontwikkelen en groeien. Altijd met ruimte voor plezier. Onze collega’s staan op 1. Dankzij een actieve personeelsvereniging en extra’s zoals het vitaliteitsprogramma en hele gezellige feesten en teamuitjes houden we dit zo. Welkom bij familie Van der Knaap!

groeikansen

Opleiding & ontwikkeling

Iedereen heeft talenten die verder ontwikkeld kunnen worden. Door middel van opleidingen en talentprogramma’s ontwikkelen en behouden we deze talenten binnen KP Holland. We zetten in op duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, rekening houdend met ieders ambities.

leren & ontwikkelen

Stage & Bijbanen

Kennisoverdracht is binnen onze organisatie van groot belang voor de ontwikkeling van medewerkers en de continuïteit van onze organisatie. Afhankelijk van jouw opleiding en leerbehoefte bekijken wij of er een passende stageplek beschikbaar is binnen ons bedrijf.

Wij hebben erkenningen voor diverse opleidingen, werken veel met scholen samen en begeleiden jaarlijks diverse stagiaires van zowel MBO- als HBO-niveau. We hebben stagemogelijkheden variërend van een snuffelstage bij de productie tot het schrijven voor een afstudeerscriptie in de veredeling/verkoop.

Behalve het begeleiden van stagiaires hebben wij ook de mogelijkheid om jou een leuke bijbaan aan te bieden. Zoek je een bijbaan voor de zaterdag of ben je door de weeks een dag vrij, wie weet hebben wij dan een leuke bijbaan voor jou.

Sollicitatieproces

Solliciteren

Upload je motivatie samen met je CV op de betreffende vacaturepagina. Mailen kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Kennismaking

Als jouw profiel past ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Tweede gesprek

We gaan dieper in op de inhoudelijke functie, het team en jou. Voor sommige functies maakt een assessment deel uit van het proces.

Contractvoorstel

Voelt dit goed? Dan doen wij je een contractvoorstel met passend salaris en arbeidsvoorwaarden, en heten we je hopelijk snel welkom als nieuwe collega.

Solliciteren

Upload je motivatie samen met je CV op de betreffende vacaturepagina. Mailen kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Kennismaking

Als jouw profiel past ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek

Tweede gesprek

We gaan dieper in op de inhoudelijke functie, het team en jou. Voor sommige functies maakt een assessment deel uit van het proces.

Contractvoorstel

Voelt dit goed? Dan doen wij je een contractvoorstel met passend salaris en arbeidsvoorwaarden, en heten we je hopelijk snel welkom als nieuwe collega.

  collega's aan het woord

  Het leuke aan werken bij KP Holland is dat er overal veel vooruitgang wordt geboekt met oog op de toekomst!

  Linda Janssen

  Dataspecialist

  collega's aan het woord

  Als operator ben je constant bezig met de actuele handel en de afstemming van de teeltstadia. Gecombineerd met veel afwisseling en humor maakt dat de mooiste baan die er is!

  Raymond Immerzeel

  Operator

  collega's aan het woord

  Werken met het seizoensproduct Curcuma maakt iedere dag een exotisch feestje!

  Ronald Huisman

  Afleverklaar maker

   samen groeien

   Word jij onze nieuwe collega?

   Elke dag doen wij alles om de mooiste planten af te kunnen leveren. Producten van goede en constante kwaliteit. De unieke combinatie van de disciplines Breeding & Growing binnen één onderneming maakt KP Holland een bijzondere speler in de markt. Wij staan voor plant excellence.

   Wil jij onderdeel zijn van ons team? We maken graag kennis met je! Neem contact op met Lindsay van onze HR afdeling via 0174-258008 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

   Copyright  | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid

   voor een optimale weergave van de website raden wij aan om uw toestel om te draaien.