Groei jij met ons mee?

Wat fijn dat je ons gevonden hebt!

Ben jij op zoek naar een baan in onze mooie sierteeltsector? Of ben je gewoon eens nieuwsgierig wat werken bij een veredelaar en kweker van bloeiende potplanten voor jou betekent? Kijk dan eens rond op deze pagina’s, speciaal gemaakt voor (toekomstige) collega’s.

De kracht van onze onderneming zit in onze medewerkers. Medewerkers die misschien net als jij, ooit allemaal op een mooie dag begonnen zijn bij KP Holland. Dankzij de inzet, kwaliteit en loyaliteit van onze medewerkers is KP Holland wat het nu is. Een kerngezonde en ambitieuze onderneming, met 16 hectare glas en 140 zeer betrokken collega’s.

We hopen jou snel te mogen ontmoeten tijdens de lunch met nieuwe medewerkers, één van de vele leuke extra’s die je als collega bij KP Holland zult ervaren.

Leo de Vries
Algemeen directeur

Ga direct naar vacatures

Wil je meteen weten voor welke leuke functies wij nieuwe collega’s zoeken? Kijk dan hier!

Vacatures

Waarom werken bij KP Holland?

Dat alles bij ons prima geregeld is, kun je lezen op alle betreffende pagina’s. Maar laat je vooral inspireren door onze medewerkers! Zij vertellen graag hun verhaal en ervaringen onder het kopje “collega’s aan het woord”.

Collega’s aan het woord

Born to breed & bloom

KP Holland houdt zich bezig met zowel de ontwikkeling en vermeerdering van nieuwe en onderscheidende rassen, als het kweken van bloeiende planten binnen de productgroepen Kalanchoë, Spathiphyllum en Curcuma.

Start de bedrijfsfilm