Skip to main content

nieuws

Seasons Trade Fair bij KP Holland

 • 01 september 2023
Van dinsdag 26 tot vrijdag 29 september vindt Seasons Trade Fair plaats bij eventlocatie van KP Holland, naast het Innovation Lab in Naaldwijk – Kasteelweg 16. Tijdens deze beurs presenteren zes premium kwekers een aantrekkelijk seizoensassortiment kamerplanten en concepten. Kom inspiratie opdoen en laat je verrassen!
Seasons Trade Fair bij KP Holland

Breed aanbod 

Deelnemers van het eerst uur; KP Holland, VDE Plant en Oriental Group zijn blij met de drie nieuwe toetreders tot de beurs, waarmee het productaanbod wordt aangevuld. Hierover zegt Commercieel Directeur Pim van der Knaap – KP Holland “Esperit, Maarel Orchids en Ubink zijn bedrijven die een duidelijke keuze hebben gemaakt in hun strategie en aanbod. Het gezamenlijk aanbod van de zes bedrijven, en daarmee dus de klantgroepen van de bedrijven, vullen elkaar aan. Je kunt bij de Seasons Trade Fair onder andere terecht voor de gaafste arrangementen en gewilde planten in keramiek. Naast items voor de vakhandel, worden ook trolley deals voor het retailsegment gepresenteerd. Tijdens deze beurs hebben we de tijd om samen met de klant mee te denken en de keuzes te maken die passen binnen hun commerciële strategie voor de komende seizoenen.”

Inspiratie voor retail & tuincentra 

Seasons Trade Fair vindt zijn oorsprong in 2007. Doelstelling was en is nog steeds om de handel tijdens deze beurs iets nieuws te kunnen bieden voor de komende seizoenen. Dit jaar bundelen we de krachten van deze zes bedrijven waarmee we een interessant en vooral duurzaam aanbod aanbieden aan de bezoeker, van on-trend arrangementen tot duurzaam geproduceerde orchideeën. 

Van Bleiswijk naar Westland

De groei van het event zorgde dat de organisatie verder is gaan kijken naar een andere locatie. Seasons Trade Fair is een jaarlijks terugkerende beurs dat na járen in Bleiswijk, dit jaar weer in het Westland plaats zal vinden. 

“Waar klanten voorgaande edities hun hart op konden halen bij Oriental Group in Bleiswijk, is het event dit jaar verhuisd naar KP Holland in Naaldwijk. De event locatie van KP Holland, naast het Innovation Lab is perfect om events zoals Seasons Trade Fair te organiseren vanwege de goede bereikbaarheid. Een nieuwe locatie mét vernieuwing in het assortiment, we hopen al onze klanten te ontvangen tussen 26 en 29 september!” aldus Pim van der Knaap.  

Locatie:

KP Holland Innovation Lab - Kasteelweg 16, 2671MM Naaldwijk 

  Blijf op
  de hoogte

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer

  Copyright  | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid

  voor een optimale weergave van de website raden wij aan om uw toestel om te draaien.