Skip to main content

nieuws

Vier de lente op de FloraHolland Spring Fair in Aalsmeer

  • 19 maart 2024
Op woensdag 10 & donderdag 11 april vieren we de lente op de FloraHolland Spring Fair in Aalsmeer, stand 2.1. En denk je aan zomerbloeiers, dan kun je niet om de Siam Curcuma en Gardenlina heen.
Vier de lente op de FloraHolland Spring Fair in Aalsmeer

Vrolijk assortiment

Tijdens de Spring Fair presenteren we je alle Curcuma rassen die Nederland rijk is.
KP Holland is als enige veredelaar én kweker van deze unieke tropische plant ter wereld meer dan trots om dit aan jou te kunnen laten zien. En nog mooier; tijdens de Spring Fair is het Curcuma seizoen ook weer van start! 

Zodra de zon gaat schijnen, staan de winkels en eigen tuinen weer vol met vrolijke kleuren. Daar hoort natuurlijk ook de Gardenlina bij! Met een gemiddelde bloeiduur van 100 dagen, veel vrolijke kleuren en een makkelijke verzorging, is Gardenlina perfect om kleur in de tuin en/of winkel te brengen. Tijdens de FloraHolland Spring Fair presenteren we de gloednieuwe uitstraling van de Gardenlina. Wat je hiervan kunt verwachten? Een in het oog springende verpakking met een vrolijk gekleurde inhoud die gegarandeerd een glimlach op het gezicht tovert.

Je vindt ons vrijwel direct na de ingang aan de rechterkant, stand 2.1. Kom samen met ons de lente vieren en geniet van de meest kleurrijke zomerbloeiers! Meld je hier aan.

Stand:

2.1

Locatie:

FloraHolland Aalsmeer, 10.80 vloer
Legmeerdijk 313
1431 GB Aalsmeer

Openingstijden:

Woensdag 10 april: 08:30 – 16:00 uur
Donderdag 11 april: 08:30 – 14:00 uur

Blijf op
de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Copyright  | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid

voor een optimale weergave van de website raden wij aan om uw toestel om te draaien.