Skip to main content

nieuws

Strategische sessie Xclusive Oeganda

  • 20 februari 2024
Samen met Xclusive Uganda en onze klanten gaan we voor plant excellence.
Strategische sessie Xclusive Oeganda

Hoog bezoek; de aandeelhouders en directie van onze stekproductie locatie in Oeganda waren in Nederland voor een strategische sessie. Al meer dan 15 jaar produceren we hier onze hoogwaardige Rosalina Kalanchoë stekken.

 Samen met Xclusive Uganda en gaan we voor plant excellence; exclusieve kwaliteit, geleverd onder goede arbeidsomstandigheden. Professioneel en toekomstgericht, waarbij een hoge kwaliteit stekmateriaal en plezier hebben tijdens het werk hand in hand gaan. Het bedrijf is geworteld in de lokale samenleving, waar honderden medewerkers een baan en een plek in de gemeenschap hebben. Xclusive voorziet in kinderdagopvang, medische verzorging en voorzieningen voor medewerkers.

 Tijdens de strategische sessie kregen we een rondleiding en presentatie bij Royal Lemkes, waar we geïnspireerd raakten om onze missie en visie nog scherper te stellen. Vervolgens hebben we met elkaar het strategische beleid bepaald voor de komende jaren voor dit mooie bedrijf. De stip op de horizon is helder, de samenwerking nog verder verstevigd. Samen met Xclusive Uganda en onze klanten gaan we voor langdurig bloeiplezier voor consumenten.

 Een samenwerking om trots op te zijn!

Blijf op
de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Copyright  | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid

voor een optimale weergave van de website raden wij aan om uw toestel om te draaien.