Skip to main content

nieuws

Samen naar een succesvol 2024

 • 08 december 2023
Dat is het doel tijdens de KP Holland Meeting Days, van maandag 8 t/m vrijdag 19 januari. We ontvangen je met plezier aan de Herenwerf 34 in Maasland, onder het genot van een lekker hapje en drankje.
Samen naar een succesvol 2024

De centrale vraag tijdens deze Meeting Days: hoe maken we samen van 2024 een succes? Door terug te blikken op het afgelopen jaar, maar ook zeker vooruit te kijken naar 2024. Welke kansen zien we, hoe kunnen we onze krachten bundelen en zo de uitdagingen die op ons pad komen aanvliegen?

Tijdens de Meeting Days presenteren wij je het meest recente assortiment van KP Holland, geven we je een update van de ontwikkelingen in de markt en onze plannen voor 2024. Samen naar plant excellence.

Kom je deze dagen bij ons langs? Dan profiteer jij van exclusieve productpresentaties, acties en lekkernijen. Die kans kun je niet laten liggen, toch? Tijdens de Meeting Days werken wij uitsluitend op afspraak. Zien wij je begin januari? Maak dan alvast een afspraak bij jouw accountmanager, of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag tot ziens op de Meeting Days!

  Blijf op
  de hoogte

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer

  Copyright  | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid

  voor een optimale weergave van de website raden wij aan om uw toestel om te draaien.