Skip to main content

nieuws

Breeding Accel staat gezamenlijk op de IPM Essen

  • 01 januari 2024
Van 23 tot 26 januari 2024 markeert een bijzonder moment voor Breeding Accel, want voor het eerst nemen we gezamenlijk deel aan de Internationale Pflanzenmesse (IPM) in Essen, een van de grootste bloemen- en plantenbeurzen van Europa.
Breeding Accel staat gezamenlijk op de IPM Essen

Bezoek ons in Hal 2, Stand 2D13, waar de vooraanstaande veredelaars van Breeding Accel, zoals KP Holland, Interplant Roses, Schoneveld Breeding, Sion Young Plants en Royal Van Zanten een uniek assortiment bloemen en planten presenteren. Van de meest bijzondere Phalaenopsis tot de nieuwste rozen, de kleurrijkste Chrysanten tot de sterkste cyclamen - Breeding Accel biedt een breed scala aan gewassen, veredeld door gespecialiseerde experts.

Peter van der Pol, woordvoerder van Breeding Accel, deelt zijn enthousiasme: "Door gezamenlijk op één stand te staan, hopen we een breed publiek te bereiken en een onvergetelijke indruk achter te laten op een van de meest prominente evenementen in de bloemen- en plantenindustrie."

Mis dit unieke evenement niet en bezoek onze stand op de IPM. Breeding Accel kijkt ernaar uit om je te verwelkomen en je mee te nemen op een reis langs de nieuwste ontwikkelingen en prachtige variëteiten van onze veredelaars.  

Blijf op
de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Copyright  | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid

voor een optimale weergave van de website raden wij aan om uw toestel om te draaien.