nieuws

Kalanchoë Rosalina via Greenex in Noord-Amerika

  • 02 januari 2023
Kalanchoë Rosalina via Greenex in Noord-Amerika

Kalanchoë Rosalina via Greenex in Noord-Amerika

Per 1 januari 2023 introduceren we samen met Greenex de Kalanchoë Rosalina op de Noord-Amerikaanse markt. De genetica van de sterke bloeiende kamer- en terrasplant met breed kleurenspectrum staat in de startblokken om de Amerikaanse kwekers van topkwaliteit Kalanchoë te voorzien. Zowel KP Holland als Greenex zijn verheugd dat het Rosalina assortiment aan het Greenex portfolio wordt toegevoegd.

Uniform assortiment voor moderne kweker

Het Rosalina Kalanchoë assortiment voldoet aan de wensen van de moderne kweker. De uniforme groei- en bloeispecificaties zorgen ervoor dat het assortiment goed verwerkt kan worden binnen sterk geautomatiseerde teeltsystemen. Kalanchoë Rosalina kenmerkt zich door volle bloemschermen, uniformiteit en compacte plantopbouw. Ook speelt KP Holland met de Rosalina genetica in op de wens naar minimaal remstofgebruik. 

Samen sterk in Noord-Amerika

Dankzij de nieuwe samenwerking met Greenex is het KP Holland Kalanchoë Rosalina assortiment nu ook exclusief via Greenex beschikbaar voor Noord-Amerikaanse kwekers. Voor Spathiphyllum Cupido en Siam Curcuma genetica is KP Holland via ForemostCo al jaren sterk aanwezig op de Noord-Amerikaanse markt.

Greenex staat in Noord-Amerika bekend als respectabele leverancier van hoogwaardig jong plantmateriaal. Het bedrijf promoot de nieuwste innovaties van tuinbouwveredelaars en biedt end-to-end klantenservice aan hun klanten. Het bedrijf is wereldwijd vertegenwoordigd met vijf locaties verspreid over Noord-Amerika (Ontario, Canada en Florida, VS), Midden-Amerika (Dominicaanse Republiek) en Europa (Denemarken en Nederland).


Ben je ook nieuwsgierig naar het Rosalina assortiment? Neem contact op met onze collega's van Breeding Sales. 

Blijf op
de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Copyright  | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid

voor een optimale weergave van de website raden wij aan om uw toestel om te draaien.