Skip to main content

nieuws

KP Holland wenst je een EGG-celent Pasen!

  • 04 april 2023
In aanloop naar Pasen gonst het bij KP Holland al over de gangen. Er worden tips uitgewisseld over de lekkerste chocolade eieren, de mooiste paasdecoratie maar vooral... de beste paasei verstopplekken. Heb jij al bedacht waar je de eitjes gaat verstoppen dit jaar?
KP Holland wenst je een EGG-celent Pasen!

DIY paasei verstoppakket

Onze accountmanagers gingen bij klanten op bezoek met het Do-It-Yourself paasei verstoppakket om een handje te helpen bij het creëren van de beste verstopplekken. De Gardenlina Garden Kalanchoë is hier namelijk uitermate geschikt voor!

De beste tips delen we natuurlijk graag! 

Verstoptips

  • Plant de Gardenlina 15 cm in je tuin op een strategische plek (halfschaduw), zodat je de eitjes onopvallend tussen de bloemetjeszee kunt verstoppen. 
  • Zet de Gardenlina’s bij elkaar in een pot en plaats deze op je tuintafel, of hang een bak met Gardenlina’s aan de balustrade van je balkon. Verstop de eitjes speels tussen de bloemkopjes, succes gegarandeerd! 

Tip: kijk uit met felle zon en hoge temperaturen. De oersterke Gardenlina kan hier wel tegen, maar de chocolade eitjes zijn hier minder goed tegen bestand. Heb je ze niet allemaal teruggevonden? Onderzoek de pot na 100 dagen nog eens goed. Dan is de plant uitgebloeid dus kan er nog iets lekkers tevoorschijn komen!

PS: deel jouw beste paasei verstoptips met de #bestepaaseiverstopplek #KPHolland

Blijf op
de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Copyright  | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid

voor een optimale weergave van de website raden wij aan om uw toestel om te draaien.