Skip to main content

Kalanchoë

Gardenlina

Gardenlina™‘s zijn geselecteerde rassen van de gevuldbloemige Gardenlina™ die heel de zomer doorbloeien! De dubbelbloemige bloemblaadjes en vele bloemetjes zijn mooi en geven veel kleur. De vele verkrijgbare vrolijke kleuren zijn ideaal te combineren met de kleuren van je tuinset!

Sfeermaker

Kalanchoë
voor iedere tuin

Je tuin aankleden met de leuke kleuren Gardenlina™‘s geeft een gezellige sfeer in de tuin en maakt het terras vrolijk en compleet. Gardenlina™‘s kunnen de zomerzon prima verdragen en hebben niet veel water nodig. De bloei is zeker 6 weken en kan zelfs 10 weken zijn! Zodra de dagen korter worden bloeit de Gardenlina™ nogmaals binnen 3 maanden.

  Verzorgingstips

  Gardenlina™ heeft sappige bladeren en heeft daarom niet veel water nodig. Wanneer de plant op een wat koudere plek staat, heeft hij minder water nodig. Wanneer de bladeren naar beneden hangen, duidt dit op een teveel aan water. Verwijder oude bloemetjes niet! Als u deze namelijk laat zitten, zal de plant binnen 3 maanden weer prachtig gaan bloeien!

  • Gardenlina™ kan heel goed tegen veel licht en kan dus in de zon geplaatst worden

  • Een schaduwplek is voor deze buitenbloeier ook geen enkel probleem!

  • Verwijder oude bloemetjes niet! Als u deze namelijk laat zitten, zal de plant binnen 3 maanden weer prachtig gaan bloeien!

  Kalanchoë

  Herkomst Gardenlina

  Gardenlina™ is van nature zeer sterk en kleurrijk. De plant heeft haar wortels in Madagaskar, China en Zuid- en Zuid-Oost Afrika. Zij kwam hier in de vrije natuur voor en doorstond zware omstandigheden als droogte en felle zon.

  Speciaal geselecteerd
  Voorheen werd de Gardenlina™ met name als kamerplant gehouden, maar daar is verandering in gekomen. Uit de vele variaties die zich binnen de familie van de Gardenlina™ bevinden, heeft KP Holland juist die soorten geselecteerd die zich goed lenen om buiten te zetten. Deze selectie kan ideaal in het gematigde klimaat van Nederland buiten staan van mei tot en met september.

  plant excellence

  Waar wij voor gaan

  Door intensieve veredeling selecteren wij alleen de allerbeste Kalanchoë's die garant staan voor minimaal 100 dagen bloeiplezier in je tuin.

  Veelgestelde vragen

  Hoe kan ik mijn Gardenlina het best verzorgen?

  De Gardenlina™ is niet veeleisend. De plant heeft een lichte standplaats nodig waarbij direct zonlicht geen enkel probleem vormt. U kunt uw Gardenlina™ van mei tot september gerust in de grond poten of in een pot buiten zetten. Gardenlina™ heeft maar weinig water nodig.

  Hoe lang bloeit mijn Gardenlina?

  Met een klein beetje liefde en aandacht bloeit deze prachtige buitenplant zeker 6 weken, maar met wat extra verzorging kan dit zelfs 10 weken zijn!

  Waar bestaat het assortiment uit?

  Het Gardenlina™ assortiment bestaat uit meerdere kleuren in verschillende potmaten. Gardenlina™ is verkrijgbaar in de kleuren rood, roze, paars, oranje, wit en geel in grootte variërend van kleine plantjes tot mooie grote plantenschalen.

  Waar is Gardenlina verkrijgbaar?

  De Gardenlina™ is verkrijgbaar in diverse tuincentra bij u in de buurt. Voor de actuele verkooppunten kunt u ons contactformulier invullen of vraag ernaar in het tuincentrum.

  Staat jouw vraag er niet tussen?

  Heb jij nog vragen over de verzorging van jouw Gardenlina, of heb je andere vragen die er niet tussen staan? Vraag het aan Nikita.

  • download

  Gardenlina catalogus

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus tincidunt leo et arcu mollis, at commodo purus suscipit. Nam mattis nunc eget lobortis lacinia. Sed sagittis felis eget augue ornare tristique. Curabitur nec pulvinar sem, pharetra velit. Nulla at mollis ligula.

  growing plant excellence

  Bloeiende planten afgestemd op de consument

  Als bloeiende plantenproducent leveren wij de gewassen Spathiphyllum, Kalanchoë, Curcuma en BeMini aan exporteurs/groothandels, lijnrijders, retail en vakhandel in Europa.

  bestellen
  op Floriday?

  Dat kan direct op Floriday. Andere vragen over Gardenlina? Nikita helpt je graag verder.

  Copyright  | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid

  voor een optimale weergave van de website raden wij aan om uw toestel om te draaien.