Born to breed & bloom

Als vooruitstrevende kweker produceert KP Holland producten van goede en constante kwaliteit. De unieke combinatie van de disciplines Breeding & Growing binnen één onderneming maakt KP Holland een bijzondere speler in de markt. Productkennis en marktkennis bevinden zich onder hetzelfde dak. De rassen die binnen Breeding worden ontwikkeld, zijn getoetst aan de marktkansen. Marktkansen doorvertaald bij de ontwikkeling van nieuwe rassen.

KP Holland is born to breed & bloom

Lees meer over KP Holland breeding en KP Holland growing.

In 1950 legde Jan van der Knaap de basis voor KP Holland als bloeiende planten kwekerij. 69 jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van het afkweken van bloeiende planten, én de ontwikkeling van nieuwe rassen. Onder leiding van de directieleden Aad van der Knaap (algemene zaken), Hans van der Knaap (productie) en MT leden Leo de Vries (Marketing & Verkoop), Roy van der Knaap (Energie & Techniek) en Michiel de Koning (financiën) werkt het team van 140 vaste medewerkers, op de 5 locaties elke dag zorgvuldig aan producten van optimale kwaliteit.

Duurzaamheid

KP Holland is in het bezit van de labels MPS, SQ (socially qualified) en MPS GAP, wat inhoudt dat er duurzaam en op milieu vriendelijke wijze wordt geproduceerd. Wilt u meer weten over duurzaamheid binnen KP Holland, neem dan contact met ons op.

Direct contact

KP Holland in Oeganda

KP Holland is mede-eigenaar van Xclusive Kalanchoë in Oeganda. African Finest Cuttings is de verkooporganisatie van Xclusive Kalanchoë en levert kwalitatief hoogwaardige Kalanchoë stekken. Deze stekken worden op onze moderne productielocatie in Oeganda gekweekt, waar een ideaal klimaat heerst voor het kweken van stekken. Deze farm biedt werkgelegenheid, medische zorg, scholing en woonruimte aan ruim 350 Oegandese medewerkers en hun families en heeft duurzaam produceren hoog in het vaandel staan. Zo dragen wij én onze klanten bij aan een betere leefomgeving en toekomst voor de lokale bevolking. Verantwoordelijk omgaan met mens, milieu en natuur is voor ons een ‘licence to produce’. Onze MPS certificeringen onderstrepen dit. Bekijk hier een filmpje over Xclusive Kalanchoë

Bedrijfsfilm