Herenwerf 34, Maasland

Op deze locatie in Maasland werken 20 collega’s in vaste dienst. Er worden Kalanchoë Rosalina’s geteeld in de potmaten 6, 7 en 15 cm. De oppervlakte van deze locatie is 3 hectare. Per jaar worden hier ruim 9 miljoen Rosalina’s gekweekt en afgeleverd, in allerlei mogelijke hoezen, potjes en mixen. Er is veel afwisselend werk! Wat het werken op deze locatie zo leuk maakt, is volgens locatiemanager Melvin Rieken “dat wij een leuke mix hebben van verschillende leeftijden, geslacht en karakter!”

Contactinfo locatie

Hoge Noordweg 29B, Naaldwijk

Met afstand de grootste locatie, met de meeste handel, bedrijvigheid en medewerkers. Hier worden Kalanchoë Rosalina 7 en 12 cm geteeld en afgeleverd. De oppervlakte van deze locatie is maar liefst 8 hectare. Per jaar worden hier 16 miljoen Rosalina’s gekweekt en in allerlei soorten verpakkingen, mixen en samenstellingen klaargemaakt voor blije klanten.

Dat gebeurt met een grote club gedreven collega’s: hier werken 42 medewerkers in vast dienstverband, aangevuld met 11 gezellige scholieren en wanneer nodig ook nog flexwerkers.
Waarom is werken op deze locatie zo leuk? Locatiemanager Dennis van de Laar antwoordt hierop: “Dit bedrijf staat nooit stil en geeft je vele uitdagingen. Iedereen is belangrijk in het team. Met elkaar zorgen de verschillende schakels voor een topproduct. Het is mooi te zien hoe dit samenspel zorgt voor topprestaties.”

Contactinfo locatie

Kanaalweg 20, De Lier

Met recht een exotische locatie, want hier kweken wij het exclusieve en bijzondere product Siam Curcuma. Omdat dit een echt seizoensproduct is, telen wij hier Curcuma in een 14 cm pot in de zomer en in de winter Kalanchoë Rosalina 7, 12 en 15 cm pot.

De oppervlakte van deze locatie is 2 hectare. We kweken hier 700.000 14 cm Curcuma’s en ruim een miljoen Kalanchoë’s per jaar. Dit doen we met 7 collega’s in vast dienstverband, en wel zo gezellig, met 5 scholieren, waar nodig nog aangevuld met uitzendkrachten.

Waarom werken op deze locatie zo leuk is? Locatiemanager Leo van Marrewijk zegt daarover: “afwisseling van de werkzaamheden, van seizoen naar seizoen werken met de producten, maar vooral een leuk team met een gezellige sfeer die elkaar wil helpen wanneer dat nodig is.”

Contactinfo locatie

Kasteelweg 10, Naaldwijk

Op dit adres bevinden zich zowel een kwekerij als het hoofdkantoor. Op het kantoor vind je de afdelingen administratie, automatisering, HR en Breeding Sales. De kwekerij is gespecialiseerd in de teelt van Spathiphyllum Cupido in verschillende potmaten en in de Groen mix BeMini in potmaat 7 cm. De oppervlakte van deze locatie is 2,3 hectare.

Hier worden ook de jonge planten gekweekt, die worden afgenomen door kwekers, die er vervolgens het eindproduct Spathiphyllum van maken. We leveren hier zo’n 300.000 jonge planten per week af, en ruim 70.000 eindproducten. Ook hier meer dan genoeg werk dus! Dit doen we hier met 17 vaste medewerkers, aangevuld met uitzendkrachten wanneer nodig.

Wat maakt het werken op deze locatie bijzonder? Locatiemanager Hans Schelling antwoordt daarop: “dat kun je het beste vragen aan de collega’s die hier al meer dan 20, 25 of zelfs 30 jaar werken!”

Contactinfo locatie

Kasteelweg 14, Naaldwijk

Een hele bijzondere locatie! Hier vind je onze veredeling en ons laboratorium, waar de medewerkers hard werken aan de ontwikkeling van nieuwe rassen. Dit doen zij voor Kalanchoë, Spathiphyllum en Curcuma. Daarnaast worden hier onze Curcuma jonge planten opgekweekt, die vervolgens hun weg vinden naar de Curcuma kwekers die er prachtige eindproducten van maken. Verder staan hier Kalanchoë Moederplanten, dat zijn de planten waar het stek voor Kalanchoë’s vanaf gesneden worden.

De oppervlakte van deze locatie is “maar” een halve hectare, maar hier gebeurt veel op weinig meters. Hier werken in totaal 28 collega’s.

Waarom is werken op deze locatie zo leuk? Locatiemanager Ruud Zuyderwijk vertelt: “Omdat op deze locatie zoveel uitdaging is. Je werkt met onbewortelde stek tot weefsels en van een plug tot een pot. Geen een dag is hetzelfde op deze locatie. En dat alles met een hechte en enthousiaste club mensen.”

Contactinfo locatie