Stage & Bijbanen

Wij vinden het belangrijk om te investeren in de toekomst van de tuinbouw en ons bedrijf. Tenslotte zijn ‘de jongeren van vandaag, de leiders van morgen’.

Kennisoverdracht is binnen onze organisatie van groot belang voor de ontwikkeling van medewerkers en de continuïteit van onze organisatie. Afhankelijk van jouw opleiding en leerbehoefte bekijken wij of er een passende stageplek beschikbaar is binnen ons bedrijf. Dit betekent dat wij soms ook nee moeten zeggen tegen stage aanvragen, met als reden dat wij het belangrijk vinden dat iedereen de juiste begeleiding krijgt.

Wij hebben erkenningen voor diverse opleidingen, werken veel met scholen samen en begeleiden jaarlijks diverse stagiaires van zowel MBO als HBO niveau. Ons stagemogelijkheden liggen van een snuffelstage bij de productie tot het schrijven voor een afstudeerscriptie in de veredeling/verkoop.

Behalve het begeleiden van stagiaires hebben wij ook de mogelijkheid om jou een leuke bijbaan aan te bieden. Zoek je een bijbaan voor de zaterdag of ben je door de weeks ook een dag vrij, wie weet hebben wij nog een leuk plekje voor je.

Heb jij interesse in een stage of bijbaan bij een gezellig en innovatief familiebedrijf? Laat het ons dan weten via onderstaand formulier!