Stap 1: Je solliciteert
Heb je jouw ideale baan gevonden en heb je ons via de sollicitatiebutton je motivatiebrief en CV gestuurd, dan zal je van de HR afdeling een ontvangstbevestiging ontvangen. Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen twee weken kun je een terugkoppeling van ons verwachten.

Stap 2: Het eerste gesprek
Worden wij enthousiast van jouw sollicitatie? Dan zullen wij contact met je opnemen om het eerste gesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek kan jij kennis maken met KP Holland en kan KP Holland kennis maken met jou! We gaan inhoudelijk in op je CV en de vaardigheden die je nodig hebt voor de functie en onderzoeken of de functie past bij wat jij zoekt.

Stap 3: Het tweede gesprek
Zijn we allemaal nog steeds enthousiast? Dan zal er een tweede gesprek ingepland worden. In dit gesprek zal er uitgebreider gesproken worden over de inhoud van de functie, het team en natuurlijk over jou. Voor sommige functies maakt een assessment onderdeel uit van de procedure, dit zal altijd vooraf kenbaar gemaakt worden.

Stap 4: Contractvoorstel
Ben je na het tweede gesprek nog net zo blij en is dit wederzijds? Dan doen wij je graag een contractvoorstel bestaande uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Ga je akkoord met ons contractvoorstel? Dan heten we je van harte welkom als nieuwe collega bij KP Holland!