KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland mei 2018  
 
   
   
KP Holland FlowerTrials Event: mis het niet!

Van dinsdag 12 t/m vrijdag 15 juni neemt KP Holland deel aan de FlowerTrials. En dit jaar wéér een beetje anders en voor u nog interessanter!

KP Holland organiseert het FlowerTrials Lunch Event: enerverende lunchsessies met inspirerende sprekers over duurzaamheid, digitaal ondernemen, internationale samenwerking en innovatie. We hebben weer ons uiterste best gedaan om u een interessante middag “voor te schotelen”.
Benieuwd naar het programma? Wilt u zeker zijn van een plaats? Kijk dan op KP Holland FlowerTrials Event en schrijf u snel in. We kijken uit naar uw komst.

   
   
GARDENLINA™ on the road

Dat Gardelina™ dé buitenbloeier voor het zomerseizoen is weet u natuurlijk, maar weet uw klant dit ook? Wij helpen u graag om een mooie presentatie met alle voordelen voor uw klant naar BUITEN te brengen. Zo rijden wij bij u langs met ons mobiele Gardenlina™ assortiment, maar verzorgen wij ook graag een Gardenlina™ presentatie bij u op uw bedrijf. Interesse? Vraag naar de BUITENgewone mogelijkheden bij Nikita Lagerwerf of kijk voor het huidige assortiment op www.gardenlina.com.

   
   
Zinderende zomeractie bij KP Holland

“Vrouwen bloot, handel dood”. Daar geloven wij allang niet meer in. De zomer is juist de tijd voor mooie bloeiende handel! En daarom organiseren wij de KP Holland zomeractie. Bestel tijdens week 24 t/m 27 en maak kans op leuke zomerse prijzen. U ontvangt binnenkort alle informatie over deze actie persoonlijk in uw mailbox, maar wij garanderen u alvast een zinderende zomer!

   
   
KP Holland on the road

En deze keer niet met vrachtwagens, caddy’s of ander gemotoriseerd transport, maar op de fiets! Bij KP Holland werken veel sportieve collega’s, vandaar dat het de hoogste tijd was voor een KP Holland fietstenue. Er rijden er behoorlijk wat rond, dus u komt er vast een tegen binnenkort!

   
   
 
 
   
   
KP Holland Breeding; gaat verder dan u denkt

Om te garanderen dat onze producten ook over de grens de kwaliteit behalen die wij wensen en eisen, reist ons team Breeding de hele wereld rond. Dat het daar soms net even anders gaat dan wij hier gewend zijn, blijkt uit het reisverslag van onze Kees Lagerwerf, Manager Breeding Sales :

Ni hao zhongguo….. Hallo China… Wederom mooie succesvolle trip gemaakt naar China. Een reis van 7 vluchten, 1 treinreis en 2 dagen beursbezoek op de IPM Beijing in 10 dagen. In een land waar het namaken tot ware kunst is verheven is het soms moeilijk opereren.
Hard werken aan de juiste relaties is het sleutelwoord voor succes.

De foto geeft een voorbeeld hoe belangrijk het opbouwen van een relatie is in China. Zonder urenlang discussies, eten en drinken: no business. Dat is best wennen voor directe Westlanders die graag liever vandaag nog dan morgen een krabbeltje zien onder een contract.
Bijna alles in dit grote land gaat razendsnel, het transport is hiervan een mooi voorbeeld. In een stad als Changzhou, wat wordt gezien in China als een “kleine stad” van 3.5 miljoen inwoners, nemen we de hogesnelheid trein (+300 km per uur). Hoe schril staat dit in contrast met de “oppotmachine” die bij een van onze klanten werd aangetroffen.

China; het land van grote verschillen maar ook mooie mogelijkheden voor onze producten, met name voor Kalanchoë en Curcuma.

   
   
Beursagenda

Op de volgende beurzen vindt u KP Holland de komende periode:

  • 12 t/m 15 juni: FlowerTrials, bij KP Holland Hoge Noordweg 29B Naaldwijk
  • 25 t/m 28 september: Seasons Trade Fair, huisbeurs van KP Holland, Levoplant, VDE Plant en Oriental Group
   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.