KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland april 2018  
 
   
   
KP Holland FlowerTrials Event: u komt toch ook?

Van dinsdag 11 t/m vrijdag 14 juni neemt KP Holland deel aan de FlowerTrials. En dit jaar wéér een beetje anders en voor u nog interessanter!

KP Holland organiseert het FlowerTrials Lunch Event: enerverende lunchsessies met inspirerende sprekers over duurzaamheid, internationale samenwerking, innovatie en digitaal zakendoen. Achter de schermen zijn we hard aan het werk om dit een voor u niet te missen evenement te maken. De officiële uitnodiging, programma en inschrijfformulier (zodat u zeker bent van een plaats!) ontvangt u binnen enkele weken, noteert u de data alvast in uw agenda? Dan regelen wij de rest. Meer info binnenkort!

   
   
Eindelijk lente; tijd voor GARDENLINA™

We hebben er lang op moeten wachten, maar we kunnen weer lekker naar buiten. Eindelijk tijd voor de buitenbloeier Gardenlina™. Voor wie de Spring Fair deze week gemist heeft misschien nog niet bekend: de Gardenlina™-serie is verder uitgebreid. Een handige duo-pack voor 12 cm pot maakt de Gardenlina™ serie compleet. Daarnaast natuurlijk verkrijgbaar de mooie en praktische hangpotten. Zeer geschikt voor balkon, pergola of bijvoorbeeld aan sierhaken in de tuin. Of wat dacht u van de handige (draagbare) 7 cm 4-pack? Met deze zeer langbloeiende en gemakkelijk te verzorgen buiten Kalanchoë houdt u de kou voorlopig op afstand. Het Gardenlina™ seizoen gaat in week 20 van start. Kijk op www.gardenlina.com voor meer informatie, of neem contact op met Nikita Lagerwerf voor een aanbieding op maat.

   
   
Nieuw: Siam™ Curcuma verpakking

Curcuma. Kan het nog mooier? Eigenlijk niet, denken wij. Maar voor wie deze exclusieve exotische plant toch nog dat beetje extra wil geven, al is het maar om een veilige reis naar de consument te garanderen, hebben wij een mooie bijpassende hoes ontwikkeld. Verkrijgbaar vanaf week 18. En let op: de Siam™ Curcuma zelf is er al vanaf week 17! In beperkte aantallen verkrijgbaar, de Curcuma Siam™ Splash met prachtige roze/paarse bloemen, in een 14 cm pot. Neem voor meer informatie of bestellingen contact op met Walter Gunneweg.

   
   
Nieuwe Curcuma kanjers: Villa Curcuma

Met gepaste trots stellen wij aan u voor: Villa Curcuma. Kweker van onze Curcuma snijbloem rassen. Waarschijnlijk kende u het mooie familiebedrijf Villa Gerbera uit Honselersdijk al, dat onder leiding van André Zuidgeest en zijn vrouw sinds 2004 talloze prachtige Gerbera rassen teelt. In 2014 kwam zoon Mike in het bedrijf, en sinds eind 2017 worden naast de Gerbera’s onder de naam Villa Curcuma hier onze uit weefselkweek veredelde Curcuma snijbloemen gekweekt. En met succes! Het seizoen is nog maar net aangebroken, de teelt is volledig onder de knie en draait op volle toeren. Met 7 prachtige Curcuma rassen keken de 30.000 Kom in de Kas bezoekers vorig weekend vol bewondering naar alles wat er in dit mooie bedrijf gebeurt. De ambities van Villa Curcuma zijn groot: “meer maatwerk, meer verpakkingen, meer mix combinaties, meer rassen”, aldus André Zuidgeest. Gezien de fijne samenwerking en de gezamenlijke innovatieve visie zien wij een bloeiende toekomst tegemoet! Kijk voor meer informatie eens op www.villacurcuma.com

   
   
KP Holland en duurzaamheid: nullozing

Met ingang van 1 januari 2018 geldt een zuiveringsplicht voor glastuinbouwbedrijven wanneer er drainwater, drainagewater en/of filterspoelwater wordt geloosd op oppervlaktewater of riolering.

Als reactie hierop heeft KP Holland er voor gekozen om helemaal geen water te lozen en bij al onze vestigingen te gaan voor een complete nullozing. Om deze nullozing te bereiken, moeten verschillende waterstromen beter gefilterd en gezuiverd worden, zodat deze allen geschikt zijn om her te gebruiken. Royal Brinkman heeft als adviseur, engineer en installateur opgetreden en KP Holland voorzien van zeven nieuwe installaties in de vorm van onder andere zeefbochten, UV-ontsmetters en doekfilters. Kijk voor meer informatie over dit proces eens hier Nullozing KP Holland. Op de foto ziet u Manager Energie & Techniek van KP Holland, Roy van der Knaap.

   
   
Beursagenda

Op de volgende beurzen vindt u KP Holland de komende periode:

  • 12 t/m 15 juni: FlowerTrials, bij KP Holland Hoge Noordweg 29B Naaldwijk
  • 25 t/m 28 september: Seasons Trade Fair, huisbeurs van KP Holland, Levoplant, VDE Plant en Oriental Group
   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.