KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland maart 2018  
 
   
   
KP Holland op Trade Fair

Op woensdag 6 en donderdag 7 maart vindt de Trade Fair bij Royal FloraHolland in Naaldwijk plaats. We kunnen u weer veel nieuws laten zien. Nieuwe Rosalina™ variëteiten, nieuwe Spathiphyllum, een compleet nieuwe miniplanten-lijn en we geven u een voorproefje op het Curcuma seizoen. U vindt ons op standnummer 16.10. Uiteraard bent u ook altijd welkom op een van onze kwekerijen, bel 0174-610610 of mail verkoop@kpholland.nl voor een afspraak.

   
   
On the move: wagenpark KP Holland vernieuwd

Om aan uw logistieke wensen en service te blijven voldoen, is het logistiek materieel van KP Holland vernieuwd. Vorige week hebben we een gloednieuwe vrachtwagen in gebruik genomen. Vanaf nu zijn alle 3 onze vrachtwagens voorzien van zuinige en schone Euro-6 motoren, waardoor wij ons steentje bij te hopen dragen aan een milieuvriendelijker transport. Daarnaast hebben we al eerder ingezet op meer vaste bestel- en aflevermomenten, waardoor we u nog beter kunnen bedienen en op de gewenste tijden en locaties afleveren. Meer weten over uw optimale logistieke mogelijkheden? Neem contact op met onze afdeling verkoop

   
   
KP Holland en duurzaamheid: geothermieproject Trias Westland

Als ultieme groenliefhebbers werken wij op alle mogelijke gebieden aan een schoner milieu en een groenere toekomst. Vandaar ook onze deelname aan het geothermieproject Trias Westland. 49 (glastuinbouw)bedrijven, waaronder ook KP Holland, boren op vier kilometer diepte naar warmte. Met deze aardwarmte verwarmen wij en de andere deelnemende Westlandse bedrijven straks onze kassen en gebouwen op een duurzame manier en tegen een stabiele kostprijs. Deze diepe boring is een primeur in Nederland. Eind 2018 is het zover. Bekijk deze YouTube film die alles haarfijn uitlegt: Film Trias Westland project

   
   
Wist u dat.......
  • Air So Pure planten ook wel het groene medicijn genoemd worden?
  • Air So Pure planten kunnen helpen tegen vermoeidheid?
  • Air So Pure planten invloed kunnen hebben op de psyche van de mens?
  • Spathiphyllum met stip op nummer 1 staat als meest luchtzuiverende plant binnen de Air So Pure collectie?
  • KP Holland deze nummer 1 in veel potmaten beschikbaar heeft?
    Meer weten? Neem contact op met Walter Gunneweg of neem eens een kijkje op www.airsopure.nl
   
   
Nieuw: stijlvol pastelkeramiek

Met de lente in aantocht, wordt het tijd voor stijlvolle kleuren in huis. Met een combinatie van dit mooie keramiek en een 12 cm pot Rosalina laat u de kou snel verdwijnen. Neem voor bestellingen contact op met onze afdeling verkoop of bekijk onze Toegevoegde Waarde Catalogus voor andere mooie combinaties.

   
   
KP Holland FlowerTrials Event: u komt toch ook?

Van dinsdag 12 t/m vrijdag 15 juni neemt KP Holland deel aan de FlowerTrials. En dit jaar wéér een beetje anders en voor u nog interessanter! KP Holland organiseert het FlowerTrials Lunch Event: enerverende lunchsessies met inspirerende sprekers over duurzaamheid, (internationale) samenwerking en innovatie. Binnenkort ontvangt u uitgebreide informatie, maar dat u het niet mag missen staat vast. Noteert u deze data alvast in uw agenda? Kijk ook op KP Holland FlowerTrials Lunch Event voor meer informatie.

   
   
Volg KP Holland in de Social Media

KP Holland is actief op de volgende sociale platforms:
Twitter: @KP_Holland
Facebook: KPHolland1950
LinkedIn: KPHolland1950
YouTube: KP Holland Breeding & Growing
Pinterest: kpholland1950
Instagram: kp_holland

   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.