KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland december 2017  
 
   
   
Let it grow!

2018 was een b(l)oeiend jaar, zowel binnen KP Holland als in de samenwerking met u. We willen u dan ook hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar en hopen in 2019 weer veel mooie nieuwe kansen samen met u beet te pakken. In deze nieuwsbrief alvast een paar ontwikkelingen op een rij.

   
   
Nieuw: KP Holland Meeting Days

Voor het eerst organiseren wij de KP Holland Meeting Days, van 9 t/m 19 januari 2018, op onze moderne Kalanchoë kwekerij aan de Hoge Noordweg 29B in Naaldwijk. (Nieuwe) Toegevoegde Waarde, assortimentsontwikkelingen en vooral maatwerkmogelijkheden afgestemd op uw persoonlijke wensen is wat wij u graag laten zien en beleven. Een presentatie van en rondleiding langs onze state of the art technieken. Gewoon binnenlopen kan natuurlijk altijd, wilt u liever verzekerd zijn van een presentatie door een van onze accountmanagers, maak dan een afspraak door contact op te nemen met onze afdeling verkoop: +31 (0)174-610610 of mail verkoop@kpholland.nl. En neemt u gerust uw klanten mee!

   
   
Vernieuwd en verbeterd: Royale™ Kalanchoë

KP Holland combineert de passie van de kweker met de modernste teelt- en sorteersystemen en komt zo tot het allerbeste: Royale™ Kalanchoë.

Deze gegarandeerde topkwaliteit Kalanchoë’s zijn in een nieuwe mantel gestoken, worden nóg strenger geselecteerd en zijn leverbaar in de potmaten 7, 12 en 15 cm en herkenbaar aan de luxe hoesverpakking en de goudkleurige tray. Met Royale heeft u de unieke garanties: minimale bloeitijd van 5 weken, en respectievelijk minimaal 150 bloemknoppen (7 cm), 300 bloemknoppen (12 cm), 450 bloemknoppen (15 cm). Bij deze exclusieve lijn hoort natuurlijk luxe keramiek. Ook nieuw in het assortiment. Beoordeelt u onze koninklijke Kalanchoë’s zelf en neem-contact op met Pieter Eijgenraam of kijk op www.royalekalanchoe.nl

   
   
Verbreed assortiment: Rosalina 6 cm van 5 naar 6 kleuren

Naast het inmiddels zeer gewaardeerde Rosalina™ Kalanchoë assortiment in potmaat 7, 12 en 15 cm, introduceerden wij eind maart 2017 de Rosalina™-serie in potmaat 6 cm. Toen nog in 5 kleuren. Deze voor veel doeleinden toepasbare potmaat is nu aangevuld met een zesde kleur, waardoor de 6 cm mix nu helemaal compleet is. Nog even de feiten op een rij:

  • Jaarrond leverbaar
  • Beschikbaar in Rosalina hoes
  • In 6 kleuren leverbaar
  • Belading per deense laag: 6×20

Een proeftray ontvangen? Of heeft u (aan)vragen of specifieke wensen, neem dan contact op met Ruud de Jong via +31 (0)174 610610 of ruuddejong@kpholland.nl.

   
   
Nieuw: assortiment 7 cm Groenmix verder uitgebreid

Zoals wij u al eerder meldden, is het 7 cm assortiment van de Eden Collection van Smit kwekerijen overgedragen aan KP Holland. Peperomia Rosso en Chlorophytum Ocean waren al vaste waardes in dit assortiment. De collectie is inmiddels uitgebreid. Wilt u weten hoe het verdere assortiment eruit ziet? Kom dan graag langs op de kwekerij om gelijk de kwaliteit met eigen ogen te beoordelen. Of bekijk het actuele assortiment op Plantconnect of FloraXchange.

Het assortiment op soort, in de mix en of met keramiek bestellen? Neem contact op met Nikita Lagerwerf

   
   
Breeding & Growing KP Holland onder één dak op IPM Essen

Born to breed and bloom
Dat is waar KP Holland al 67 jaar voor staat! Elke dag ontwikkelen en veredelen wij met hart en ziel onze producten om u van de nieuwste variëteiten met de beste planteigenschappen te kunnen voorzien. Zodat u zich kunt onderscheiden.

Komt u ook naar standnummer 2A15 op de IPM Essen in Duitsland om onze nieuwste rassen en ontwikkelingen zelf te beoordelen? Uw mening is van essentieel belang, samen komen we verder. Of u nu kweker bent, of actief bent in de handel en/of retail, de verkoopteams KP Holland Breeding en KP Holland Growing staan voor u klaar.

U komt toch ook? De beurs vindt plaats van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 januari en is dagelijks geopend van 9:00 tot 18:00 uur.

   
   
Even voorstellen: KP Holland Breeding Sales Team

Deze nieuwsbrief is voornamelijk gericht aan klanten van onze Growing Sales afdeling, de verkoopafdeling van onze eindproducten. Zoals u echter weet, is het veredelen, ontwikkelen en afleveren van uitgangsmateriaal, jonge planten, een zeer belangrijke pijler van KP Holland. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat u ook graag op de hoogte bent en blijft van de ontwikkelingen in het voortraject van uw product, zullen wij voortaan minimaal een onderwerp over of uit onze Breeding afdeling in deze nieuwsbrief opnemen. Laten we dan maar eens beginnen met het voorstellen van de bevlogen leden van dit team. Op de foto ziet u, van links naar rechts:

  • Kees Lagerwerf, accountmanager buitendienst
  • Bert van Spijk, accountmanager buitendienst
  • Linda van den Berg, binnendienst
  • Aad van der Knaap, algemeen directeur

In de volgende nieuwsbrief dus meer over KP Holland Breeding. Nu al vragen aan dit team? Stel ze gerust: breeding@kpholland.nl

   
   
Volg KP Holland in de Social Media

KP Holland is actief op de volgende sociale platforms:
Twitter: @KP_Holland
Facebook: KPHolland1950
LinkedIn: KPHolland1950
YouTube: KP Holland Breeding & Growing
Pinterest: kpholland1950
Instagram: kp_holland

   
   
Fijne feestdagen en een succesvol 2018!

Tot slot wensen wij u hele fijne feestdagen en proosten wij alvast op een fijne samenwerking met u het afgelopen én komend jaar!

   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.