KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland september 2017  
 
   
   
Nieuw: Rosalina™ Don Feliz

Het gevuldbloemige Kalanchoë Rosalina™ assortiment in 7 kleuren is uitgebreid met een fraaie dubbelkleurige variant: Rosalina™ Don Feliz. Met mooie rood-gele bloemen. Wilt u kennismaken met deze bijzondere Rosalina™? Vanaf deze week verkrijgbaar in 12 cm pot. Neem voor een offerte, bestellingen óf een proefexemplaar contact op met Pieter Eijgenraam of bel 0174-610610

   
   
Bedankt voor bezoek Seasons Trade Fair

Eind augustus vond de jaarlijkse Seasons Trade Fair plaats. Seasons Trade Fair is een gezamenlijke productbeurs van Oriental Group, Levoplant, KP Holland en VDE Plant. Onder de bezoekers van deze huisbeurs, dit jaar met een Spaans tintje, wordt een dinerbon t.w.v. €150 verloot, waarmee de winnaar kan dineren in een Spaans restaurant naar keuze. De prijs wordt woensdag 13 september uitgereikt op de FloraHolland Autumn Fair. Wij danken u voor uw bezoek aan deze beurs en graag tot ziens op de volgende Seasons Trade Fair in 2018.

   
   
Nieuw: Eden Collection 7 cm bij KP Holland

Om aan de groeiende vraag naar de Eden Collection te kunnen voldoen is het 7 cm assortiment van Smit kwekerijen overgedragen aan KP Holland. Hiermee wordt tevens het assortiment voor Miniplanten.nl verder versterkt.

Peperomia Rosso en Chlorophytum Ocean zijn vast opgenomen in het assortiment, de productie van deze uitblinkers wordt komende tijd opgevoerd.

Wilt u weten hoe het verdere assortiment eruit ziet? Kom dan graag langs op de kwekerij om gelijk de kwaliteit met eigen ogen te beoordelen. Of bekijk het actuele assortiment op Plantconnect of FloraXchange.

Het assortiment op soort, in de mix en of met keramiek bestellen? Neem contact op met Nikita Lagerwerf

   
   
Gardenlina™ groeit en bloeit

Het Gardenlina™-seizoen loopt nu -half september- af. Mede door de collectieve inspanningen met collega-kwekers en Royal FloraHolland is er extra promotie uitgevoerd voor Garden Kalanchoë. Uit een rondje winkelbezoeken half augustus bleek dat in de meeste Nederlandse tuincentra de Kalanchoë voor buiten goed vertegenwoordigd is. Wel mist de consument soms nog de verzorgingsinformatie en een duidelijke aanduiding dat dit product voor buiten geschikt is.

Wanneer u uit het Gardenlina™ -assortiment bestelt, is dit reeds geborgd; de productnaam, de verpakking én de productinformatie zijn optimaal afgestemd op bovengenoemde criteria.

Uit onderzoek blijkt ook dat in o.a. Duitsland en Engeland de consumentenbereidheid om Garden Kalanchoë te kopen erg hoog is, maar de beschikbaarheid op de tuinplantenafdeling nog achter blijft. Omdat de consument per land duidelijk verschillende kleurvoorkeuren heeft voor beplanting in de tuin, is het advies om rekening te houden met de mogelijkheid om op kleur te bestellen.

Wilt u weten welke commerciële kansen Gardenlina™ u en uw klant kan bieden? Wilt u advies over de juiste artikel- en kleurkeuze? Neemt u dan contact op met Nikita Lagerwerf

   
   
Curcuma als cadeau = Siam™ Curcuma Gifts

Dit seizoen is de KP Holland Gifts-serie uitgebreid. Naast Rosalina™ Kalanchoë is nu ook Curcuma Siam™ Splash 14 cm in een exclusieve cadeau-verpakking leverbaar. De verpakking combineert gebruiksgemak (door de consument als waterdichte pot te gebruiken) met een luxe en verleidelijke uitstraling -als lotus-bloemvorm in chique kleurstelling-. Komend seizoen zal de beschikbaarheid van deze verpakking toenemen waardoor ook groter actiematige orders ingevuld kunnen worden.

Wilt u Siam™ Curcuma Gifts voor seizoen 2018 aanbieden aan uw klanten? Op dit moment zijn er nog monsters van dit productconcept beschikbaar. Neem contact op met uw accountmanager en informeer naar de mogelijkheden.

   
   
Volg @KP_Holland op Twitter

“Kleurrijke mini’s gepresenteerd op display. Wie wil dat nou niet in zijn winkel?😉 #miniplanten.nl #display #kleurrijk #keramiek #mini”
Zomaar een tweet van KP Holland van vorige week. Volgt u ons al op Twitter? Twitter:@KP_Holland

   
   
Update Toegevoegde Waarde Collectie

Continu werken wij aan een actuele, aansprekende en vooral commercieel aantrekkelijke Toegevoegde Waarde Collectie. Wilt u het actuele aanbod bekijken? Neem dan contact op met Mariska Zuidgeest. Nieuwsgierig naar de collectie 2018? Kom dan naar de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer in november. En op dit moment actueel: Een trendy potje met touwmotief (KP-708), met Rosalina™ of Spathiphyllum Cupido™ 7 cm, in diverse kleuren verkrijgbaar vanaf week 38.

   
   
Sneak preview: Royale™ Kalanchoë opnieuw bekroond!

Royale™ Kalanchoë, de koning van de Kalanchoë’s, staat garant voor topkwaliteit en is specifiek leverbaar voor de vakhandel. Binnenkort krijgt deze serie in potmaat 7cm, 12cm en 15cm een nieuwe bekroonde verpakking. Een nieuwe mantel, een nieuwe kroon, u kunt het allemaal beleven tijdens de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer, van woensdag 8 t/m vrijdag 10 november, standnummer 35.2. Nu ook al Royale™ Kalanchoë bestellen kan natuurlijk, belt u 0174-610610 of mail onze afdeling verkoop

   
   
KP Holland op FloraHolland Trade Fair Aalsmeer

Komt u ook naar standnummer 35.2 op de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer om onze nieuwste ontwikkelingen te bekijken? U kunt ook op afspraak langskomen in onze stand om zo uw tijd efficiënter in te delen. Natuurlijk is het ook mogelijk om tijdens deze dagen een bezoek te brengen met uw klanten aan één van onze kwekerijen in het Westland. Bel of mail voor een afspraak: verkoop@kpholland.nl. U komt toch ook? Graag tot ziens van woensdag 8 t/m vrijdag 10 november.

   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.