KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland juli 2017  
 
   
   
Save the date: Seasons Trade Fair 2017

Graag nodigen wij u uit voor onze jaarlijkse Seasons Trade Fair die dit jaar wordt gehouden van dinsdag 22 t/m vrijdag 25 augustus 2017 bij de Oriental Group in Bleiswijk. De Seasons Trade Fair is een gezamenlijke productbeurs van Oriental Group, Levoplant, VDE Plant en KP Holland. Deze beurs wordt voor de 15e keer georganiseerd en vindt plaats in week 34 gelijktijdig met Plantarium. Binnenkort ontvangt u een persoonlijke uitnodiging. Toch alvast meer weten? Ga dan naar www.seasonstradefair.nl

   
   
Verhuisbericht Eden Collection 7cm

Om aan de groeiende vraag naar de Eden Collection te voldoen, legt Smit Kwekerijen zich verder toe op de productie en ontwikkeling van de potmaten 5,5cm, 10,5cm, 12cm en 15cm. Om zich hier volledig op te kunnen richten, is besloten het 7cm assortiment over te dragen aan KP Holland, hiermee wordt tevens het assortiment voor Miniplanten.nl verder versterkt.
Met ingang van maandag 26 juni is dit ook in de verkoop van het assortiment tot uiting gekomen. Vanaf dat moment bestaat het Eden Collection 7cm assortiment uit de volgende soorten: Peperomia Rosso, Chlorophytum Ocean, Callisia Turtle, Tradescantia Zebrina, Binnenkort volgt uitbreiding in dit assortiment.

Voor informatie en bestellingen van de Eden Collection in potmaat 7cm kunt u contact opnemen met Nikita Lagerwerf

   
   
Terugblik: FlowerTrials bij KP Holland

Hartelijk bedankt voor uw bezoek aan onze FlowerTrials in juni. Tal van noviteiten en vernieuwingen passeerden de revue. Daarnaast organiseerden wij het KP Holland FlowerTrials Event, waarbij 3 sprekers gedurende vier inspirerende lunchsessies hun visie gaven op hun expertise in onze sierteeltbranche, zoals gezondheid (Rob Baan, CEO van Koppert Cress), luchtzuiverende werking van planten (Sarah Dikker, Hollands Beste Bloemstylist) en verduurzaming (Yolande van den Boom, directeur MPS). Heeft u het gemist? En toch nieuwsgierig naar de noviteiten en/of de presentaties van de sprekers? Stuur dan een mail naar info@kpholland.nl en wij praten u graag bij.

   
   
Duurzaamheid KP Holland begint bij verantwoorde stek

De Kalanchoë stekken van KP Holland vinden hun oorsprong in Oeganda, bij African Finest Cuttings, waar een ideaal klimaat heerst voor het telen van stek van moederplanten. Op 35 km van de hoofdstad bevindt zich onze moderne productielocatie Xclusive Kalanchoë. Onze farm biedt werkgelegenheid, medische zorg, scholing en woonruimte aan ruim 350 Oegandese medewerkers en hun families en heeft duurzaam produceren hoog in het vaandel staan. Zo dragen wij én onze klanten bij aan een betere leefomgeving en toekomst voor de lokale bevolking. Verantwoordelijk omgaan met bevolking, milieu en natuur is voor African Finest Cuttings een ‘licence to produce’. De MPS certificeringen onderstrepen dit. Als eerste bedrijf in Afrika ontving AFC de certificeringen MPS ABC, MPS GAP, MPS Socially Qualified. Kijk voor meer informatie eens op www.africanfinestcuttings.com

   
   
Nieuw: Rosalina™ 12cm in kunststof gieter; een mooi zomers item!

Met de zomer voor de deur hebben wij een mooi nieuw artikel in ons assortiment. De Rosalina 12cm in trendy gieter in 4 zachte pastelkleuren is vanaf nu leverbaar (bestelcode: KP-707.1)

  • Potmaat: 12cm
  • Hoogte: 27-29cm
  • Belading: 42 × 4 per cc (fust 204)
  • Hoes: ja, blanco hoes om de plant

Neem voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid contact op met onze verkopers via +31-174-610610 of verkoop@kpholland.nl

   
   
Ook bij u een productpresentatie op maat?

Regelmatig verzorgen wij presentaties op maat van ons assortiment, bij onze klanten op locatie. Zodat u úw klanten kunt laten zien wat er bij KP Holland beschikbaar is. Ons gehele assortiment? Een speciaal thema? Een reeks producten afgestemd op een specifieke klant? Er is veel mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met onze Afdeling Verkoop of uw eigen accountmanager van KP Holland.

   
   
Beursagenda

Op de volgende beurzen vindt u KP Holland de komende periode:

  • 22 t/m 25 augustus: Seasons Trade Fair, huisbeurs van KP Holland, Levoplant, VDE Plant en Oriental Group
  • 8 t/m 10 november: FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer
   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.