KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland mei 2017  
 
   
   
KP Holland FlowerTrials Event: u komt toch ook?

Van dinsdag 12 t/m vrijdag 15 juni neemt KP Holland deel aan de FlowerTrials. En dit jaar wéér een beetje anders en voor u nog interessanter!

KP Holland organiseert het FlowerTrials Lunch Event: enerverende lunchsessies met inspirerende sprekers over duurzaamheid, digitaal ondernemen, internationale samenwerking en innovatie. We hebben weer ons uiterste best gedaan om u een interessante middag “voor te schotelen”.
Benieuwd naar het programma? Wilt u zeker zijn van een plaats? Kijk dan op KP Holland FlowerTrials Event en schrijf u snel in. We kijken uit naar uw komst.

   
   
Weg met de kou; want GARDENLINA™ komt eraan!

Nachtvorst in mei? Het moet niet gekker worden. Maar wat in de media staat is altijd waar: de kou is echt voorbij. Eindelijk tijd voor de buitenbloeier Gardenlina™. Voor wie de Spring Fair gemist heeft misschien nog niet bekend: de Gardenlina™-serie heeft een complete make-over gekregen én is verder uitgebreid. Onder andere met mooie en praktische hangpotten. Zeer geschikt voor balkon, pergola of bijvoorbeeld aan sierhaken in de tuin. Of wat dacht u van de handige (draagbare) 7 cm 4-pack? Met deze zeer langbloeiende en gemakkelijk te verzorgen buiten Kalanchoë houdt u de kou voorlopig op afstand. Kijk op www.gardenlina.com voor meer informatie, of neem contact op met Nikita Lagerwerf voor een aanbieding op maat.

   
   
Genomineerd voor de Glazen Tulp 2017: Spathiphyllum Romeo Cupido™

Vers van de pers: Spathiphyllum Romeo Cupido™ is door naar de 3e en laatste ronde voor de Glazen Tulp 2017. Terecht, vinden wij; kort en compact, geschikt voor de kleinere potmaten (12 en 14 cm), donkere glanzende bladeren en veel scheuten zijn zomaar enkele eigenschappen die deze hartenveroveraar bezit. Maar wat vindt u? Bestel gerust een proefexemplaar bij Walter Gunneweg of neem contact op met de trotse kwekers Westland Plant of J. de Groot en oordeel zelf. Stemmen voor de finale kan in juni. Wij houden u op de hoogte.

   
   
Miniplanten.nl: Lancering aanbodsplatform voor daghandel

Wilt u groeien in de categorie miniplanten? Miniplanten.nl heeft voor u het antwoord én de oplossing. Vanaf heden is Miniplanten.nl dé leverancier van het gehele Nederlandse assortiment miniplanten in potmaat 7cm voor de groothandel. Deze one-stop-shop van Miniplanten.nl maakt het voor u mogelijk om via één leverancier het totale assortiment groene en bloeiende miniplanten te verkrijgen voor uw totale klantenbestand in binnen- en buitenland. Jaarrond- en seizoensproducten, bijpassend keramiek, alles is dagelijks bestelbaar via één gebruiksvriendelijk platform en direct koppelbaar met de gangbare bestelsystemen. Neem voor meer groei contact op met Nikita Lagerwerf of bel +31(0)6-14234037

   
   
Jaarrond in het assortiment: Rosalina™ 6 cm

Naast het inmiddels zeer gewaardeerde Rosalina™ Kalanchoë assortiment in potmaat 7, 12 en 15 cm, introduceerden wij eind maart 2017 de Rosalina™-serie in potmaat 6 cm. De feiten op een rij:

  • Jaarrond leverbaar
  • Beschikbaar in Rosalina hoes
  • In 5 kleuren leverbaar
  • Belading per deense laag: 6×20

Een proeftray ontvangen? Of heeft u (aan)vragen of specifieke wensen, neem dan contact op met Ruud de Jong via +31 (0)174 610610 of ruuddejong@kpholland.nl.

   
   
KP Holland en duurzaamheid: geothermieproject Trias Westland gestart

Afgelopen woensdag 10 mei is het startschot gegeven voor het geothermieproject Trias Westland. 49 (glastuinbouw)bedrijven, waaronder ook KP Holland, gaan op vier kilometer diepte boren naar warmte. Met deze aardwarmte verwarmen de Westlandse bedrijven straks hun kassen en gebouwen op een duurzame manier en tegen een stabiele kostprijs. Deze diepe boring is een primeur in Nederland. De voorbereidende werkzaamheden op de boorlocatie aan de Lange Broekweg in Naaldwijk zijn inmiddels gestart. Lees hier het hele persbericht: Geothermieproject Trias Westland of bekijk deze YouTube film die alles haarfijn uitlegt: Film Trias Westland project

   
   
Ook bij u een productpresentatie op maat?

Regelmatig verzorgen wij presentaties op maat van ons assortiment, bij onze klanten op locatie. Zodat u úw klanten kunt laten zien wat er bij KP Holland beschikbaar is. Ons gehele assortiment? Een speciaal thema? Een reeks producten afgestemd op een specifieke klant? Er is veel mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met onze Afdeling Verkoop of uw eigen accountmanager van KP Holland.

   
   
Nieuw: Siam™ Curcuma Gifts verpakking

“Een goede wijn behoeft geen krans’. En eerlijk is eerlijk: een Curcuma plant is al een cadeautje op zich. Maar voor wie er echt een exclusief exotisch geefmoment van wil maken, hebben wij nu de Siam™ Curcuma Gifts verpakking, die door de waterdichte bodem ook als sierpot in de woonkamer kan dienen. In drie trendy kleurcombinaties, leverbaar vanaf week 22. Neem voor meer informatie contact op met Walter Gunneweg.

   
   
Beursagenda

Op de volgende beurzen vindt u KP Holland de komende periode:

  • 13 t/m 16 juni: FlowerTrials, bij KP Holland Hoge Noordweg 29B Naaldwijk
  • 22 t/m 25 augustus: Seasons Trade Fair, huisbeurs van KP Holland, Levoplant, VDE Plant en Oriental Group
   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.