KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland: Seasonal Trade Fair Special  
 
   
   
Veel moois, nieuws en lekkers bij KP Holland op Seasonal Trade Fair!

In deze Seasonal Trade Fair Special lichten wij graag een tipje van de sluier op van wat u bij ons in stand 21.1 op de FloraHolland Seasonal Trade Fair in Naaldwijk op woensdag 8 en donderdag 9 maart kunt verwachten. U komt toch ook? De beurs is op woensdag van 9:00 tot 18:00 uur en op donderdag van 9:00 tot 16:00 uur geopend.

   
   
4 noviteiten Spathiphyllum Cupido™

Wat valt er nog aan een Spathiphyllum te verbeteren zult u misschien denken. Genoeg! Wat dacht u bijvoorbeeld van dat lastige stuifmeel, dat ongewenste witte korrels op het blad achterlaat? KP Holland streeft ernaar om alle Spathiphyllum soorten stuifmeel-vrij te maken. Daarnaast werken we uiteraard ook aan betere houdbaarheid, nóg mooiere uitstraling en sterkere bloemen. Kom naar standnummer 21.1 en beoordeel de resultaten zelf! We horen graag wat u ervan vindt, samen komen we verder.

   
   
3 noviteiten Rosalina™ Kalanchoë

Als totaalleverancier van Kalanchoë zitten we uiteraard ook op dit vlak niet stil. Nieuwe kleuren, compacter blad, betere houdbaarheid zijn zomaar een paar termen die onze noviteiten beschrijven. Vinden wij. Maar wat vindt u? Zeer belangrijk voor ons, dus doe ons een plezier en geef ons uw mening in stand 21.1. Wilt u na het bekijken een monster ontvangen? Of nog beter: de noviteit “live” komen bekijken in onze kwekerij? Neem gerust contact op met onze afdeling Verkoop.

   
   
Ze komen er weer aan: exclusieve en exotische Curcuma's

Houd u ze in de gaten? Ze staan al flink te groeien, binnen enkele weken zijn ze weer verkrijgbaar, de exotische en exclusieve Curcuma snijbloemen en potplanten. Vanaf week 14 hebben wij de mooie Siam Shadow (paars) en alismatifolia bloemen beschikbaar. Enkele weken later zullen ook onze bijzonder rijkbloeiende dieproze potplanten Siam Splash, in zowel potmaat 12 cm als in potmaat 14 cm op de markt komen. Wilt u meer weten, of alvast Curcuma’s reserveren? Neemt u dan contact op met Walter Gunneweg

   
   
Bijna lente: Gardenlina

Bijna lente, wat zijn we er allemaal aan toe. Tijd om de tuin weer eens lekker op te fleuren met dé buitenbloeier van deze zomer: Gardenlina. Met haar vrolijke kleuren, zeer lange bloeitijd (tot wel 8 weken!) en makkelijker-kan-het-niet verzorging, de ideale plant voor tuin, terras of balkon. Nu ook in mooie hangpot, voor bijvoorbeeld pergola of sierhaak. De Gardenlina serie is in veel potmaten en uitvoeringen beschikbaar, met duidelijke aanwijzingen dat deze Kalanchoë uitermate geschikt is als buitenplant, zodat ook uw klant dit beter kan communiceren richting consument. Kom de lente proeven in ons “tuintje” in stand 21.1 of kijk op www.gardenlina.com

   
   
Vernieuwd aanbod Toegevoegde Waarde

Tijdens de Seasonal Trade Fair presenteren wij een selectie van ons vernieuwde aanbod binnen de thema’s Nature, Colourful, Pastel en Gifts. Zo bieden wij voor elke gelegenheid en elk interieur een geschikt toegevoegde waarde item. Benieuwd naar de vele mogelijkheden en beschikbaarheid, bezoek ons tijdens de beurs, stand 21.1. Alvast een voorproefje op ons assortiment? Vraag onze brochure aan door een mail te sturen naar verkoop@kpholland.nl of bekijk de online versie hier: TGW Catalogus 2017.

   
   
Nieuw: Rosalina in potmaat 6 cm

Naast het inmiddels zeer gewaarde Rosalina Kalanchoë assortiment in potmaat 7, 12 en 15 cm, introduceren wij eind maart 2017 de Rosalina™-serie in potmaat 6 cm.

   
   

De feiten op een rij:

  • leverbaar vanaf eind maart 2017
  • jaarrond leverbaar
  • Beschikbaar in Rosalina hoes
  • Eerst 4, later 5 kleuren leverbaar
  • Belading per deense laag: 6×20

Komt u op kraamvisite in de stand om dit prachtige nieuwe zusje zelf te bekijken? Of heeft u eerder (aan)vragen of specifieke wensen, neem dan contact op met Ruud de Jong via +31 (0)174 610610 of ruuddejong@kpholland.nl. Kijk hier alvast naar een filmpje over het oppotproces van Rosalina 6 cm

   
   
Miniplanten.nl lanceert one-stop-shop

Na de ontwikkeling van een miniplantenconcept voor tuincentra en bouwmarkten hebben velen van u reeds het gemak van actiematige uitlevering van miniplant-in-keramiek-combinaties kunnen ervaren. Vanaf de maand mei voegen we daar een nieuwe dimensie aan toe: Miniplanten.nl start dan als dé leverancier in de daghandel van het gehele Nederlandse assortiment miniplanten in potmaat 7cm.
Deze one-stop-shop van Miniplanten.nl maakt het voor handelsbedrijven mogelijk om via één leverancier het totale assortiment groene en bloeiende miniplanten te ontsluiten voor hun totale klantenbestand in binnen- en buitenland. Jaarrond- en seizoensproducten, bijpassend keramiek, alles is dagelijks bestelbaar via één gebruiksvriendelijk platform en direct koppelbaar met de gangbare bestelsystemen.

Feiten op een rij
• Miniplanten.nl start medio mei met one-stop-shop
• Het grootste totaalassortiment via één leverancier
• Groen en bloeiend, seizoens- en jaarrondproducten
• Meer dan 25 soorten Miniplanten, alles in potmaat 7cm
• Passend keramiekassortiment beschikbaar
• Maximale logistieke efficiency
• Dagelijks bestelbaar

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het Miniplantenassortiment of een maatwerkofferte ontvangen? Neem contact op met Nikita Lagerwerf: +31 (0)174-610610 of sales@miniplanten.nl

   
   
FlowerTrials: U komt toch ook?

Van dinsdag 13 t/m vrijdag 16 juni neemt KP Holland deel aan de FlowerTrials. En dit jaar weer een beetje anders en voor u nog interessanter!

Waarom? Hoe dan? Wat gaat er gebeuren?

Daar hoort u zeer binnenkort middels een officiële uitnodiging meer over. Maar dat u alvast één van de vier dagen (of alle vier natuurlijk) moet reserveren voor een bezoek aan KP Holland staat vast. U wordt er zeker wijzer van! www.flowertrials.nl

   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.