KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland: IPM Special  
 
   
   
KP Holland op IPM Essen

Deze week, van 24 t/m 27 januari, vindt u KP Holland op de IPM in Essen. U vindt ons Breeding & Growing team in stand nummer 1D20. In deze nieuwsbrief special praten wij u graag even bij over de ontwikkelingen die u in onze stand kunt bekijken.

   
   
Er is een kleintje geboren: Rosalina Kalanchoë 6 cm!

Naast het inmiddels zeer gewaarde Rosalina Kalanchoë assortiment in potmaat 7, 12 en 15 cm, introduceren wij eind maart 2017 de Rosalina™-serie in potmaat 6 cm. De feiten op een rij:

  • leverbaar vanaf eind maart 2017
  • jaarrond leverbaar
  • Beschikbaar in Rosalina hoes
  • Eerst 4, later 5 kleuren leverbaar
  • Belading per deense laag: 6×20

Komt u op kraamvisite in de stand om dit prachtige nieuwe zusje zelf te bekijken? Of heeft u eerder (aan)vragen of specifieke wensen, neem dan contact op met Ruud de Jong via +31 (0)174 610610 of ruuddejong@kpholland.nl. Kijk hier alvast naar een filmpje over het oppotproces van Rosalina 6 cm

   
   
Vernieuwd aanbod Toegevoegde Waarde

Tijdens de IPM in Essen presenteren wij een selectie van ons vernieuwde aanbod binnen de thema’s Nature, Colourful, Pastel en Gifts. Zo bieden wij voor elke gelegenheid en elk interieur een geschikt toegevoegde waarde item. Benieuwd naar de vele mogelijkheden en beschikbaarheid, bezoek ons tijdens de IPM, stand 1D20. Alvast een voorproefje op ons assortiment? Vraag onze brochure aan door een mail te sturen naar verkoop@kpholland.nl of bekijk de online versie hier: TGW Catalogus 2017.

   
   
Meer mogelijk met miniplanten!

Talloze mogelijkheden met Miniplanten.nl voor uw klant! Ondertussen is het aanbod miniplanten 7 cm uitgebreid naar 30 verschillende producten met ieder zijn eigen kleurenpalet. Naast het brede palet aan miniplanten hebben we in iedere kleur, vorm en thema diverse leuke en trendy keramiekitems wat zich vertaalt in commerciële mogelijkheden voor uw klant. Groenmix? Bloeimix? Bloei- én groenmix? Met of zonder pot? Er is veel mogelijk!

Naast lange termijn orders, starten we dit jaar ook in de daghandel, waar het hele assortiment miniplanten 7 cm bij Miniplanten.nl bestelbaar wordt. Later meer hierover. Kom een kijkje nemen in onze stand en bespreek vrijblijvend de kansen voor uw klant! Of vraag meer informatie op bij info@miniplanten.nl

   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Lange Broekweg 84
2671 DW Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2019 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.