KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland: IPM Special  
 
   
   
Beursdeelnames: waarom?

Gedurende het jaar staan wij zowel nationaal als internationaal op diverse beurzen. Met onze eindproducten (Growing Sales) en/of ons uitgangsmateriaal (Breeding Sales). Dat dit veel tijd, energie en investering kost zal u niet verbazen. Wij doen dit om u de laatste ontwikkelingen te laten zien, onze meest recente noviteiten te presenteren, maar vooral om met u in gesprek te komen. Wat vindt u belangrijk? Waar liggen uw wensen en perspectieven? We willen u dan ook graag bedanken voor uw bezoek aan onze huisbeurs Meeting Days de eerste 2 weken van januari, en aan onze stand op de IPM in Essen, die vandaag nog bezig is. Heeft u geen kans gehad om deze beurzen te bezoeken? Dan zijn er nog talloze kansen dit jaar. Maar weet ook dat u altijd welkom bent op een van onze kwekerijen, wij laten u graag zien hoe onze producten gemaakt worden. Bel voor een afspraak met Growing Sales: +31(0)174-610610 of Breeding Sales: +31(0)174-623666.

   
   
Er is een kleintje geboren: Rosalina Kalanchoë 6 cm!

Naast het inmiddels zeer gewaarde Rosalina Kalanchoë assortiment in potmaat 7, 12 en 15 cm, introduceren wij eind maart 2017 de Rosalina™-serie in potmaat 6 cm. De feiten op een rij:

  • leverbaar vanaf eind maart 2017
  • jaarrond leverbaar
  • Beschikbaar in Rosalina hoes
  • Eerst 4, later 5 kleuren leverbaar
  • Belading per deense laag: 6×20

Komt u op kraamvisite in de stand om dit prachtige nieuwe zusje zelf te bekijken? Of heeft u eerder (aan)vragen of specifieke wensen, neem dan contact op met Ruud de Jong via +31 (0)174 610610 of ruuddejong@kpholland.nl. Kijk hier alvast naar een filmpje over het oppotproces van Rosalina 6 cm

   
   
Vernieuwd aanbod Toegevoegde Waarde

Tijdens de IPM in Essen presenteren wij een selectie van ons vernieuwde aanbod binnen de thema’s Nature, Colourful, Pastel en Gifts. Zo bieden wij voor elke gelegenheid en elk interieur een geschikt toegevoegde waarde item. Benieuwd naar de vele mogelijkheden en beschikbaarheid, bezoek ons tijdens de IPM, stand 1D20. Alvast een voorproefje op ons assortiment? Vraag onze brochure aan door een mail te sturen naar verkoop@kpholland.nl of bekijk de online versie hier: TGW Catalogus 2017.

   
   
Meer mogelijk met miniplanten!

Talloze mogelijkheden met Miniplanten.nl voor uw klant! Ondertussen is het aanbod miniplanten 7 cm uitgebreid naar 30 verschillende producten met ieder zijn eigen kleurenpalet. Naast het brede palet aan miniplanten hebben we in iedere kleur, vorm en thema diverse leuke en trendy keramiekitems wat zich vertaalt in commerciële mogelijkheden voor uw klant. Groenmix? Bloeimix? Bloei- én groenmix? Met of zonder pot? Er is veel mogelijk!

Naast lange termijn orders, starten we dit jaar ook in de daghandel, waar het hele assortiment miniplanten 7 cm bij Miniplanten.nl bestelbaar wordt. Later meer hierover. Kom een kijkje nemen in onze stand en bespreek vrijblijvend de kansen voor uw klant! Of vraag meer informatie op bij info@miniplanten.nl

   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.