KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland december 2016  
 
   
   
Let it grow!

2016 was een bloeiend jaar, zowel binnen KP Holland als in de samenwerking met u. We willen u dan ook hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar en hopen in 2017 weer veel mooie nieuwe kansen samen met u beet te pakken. In deze nieuwsbrief alvast een paar ontwikkelingen op een rij.

   
   
Nieuw: Rosalina Kalanchoë 6 cm!

Naast het inmiddels zeer gewaarde Rosalina Kalanchoë assortiment in potmaat 7 cm, introduceren wij begin april 2017 de Rosalina™-serie in potmaat 6 cm. Momenteel investeren we in een geautomatiseerd productiesysteem zodat u ook in deze potmaat de hoge en uniforme kwaliteit ontvangt die u van KP Holland mag verwachten. De eerste exemplaren zijn inmiddels opgepot, binnenkort vertellen we u meer over het assortiment, het kleurenpalet e.d. Heeft u eerder vragen over deze 6 cm-serie of wilt u uw aanvragen of specifieke wensen voor 2017 kenbaar maken, neem dan contact op met Leo de Vries via +31 (0)174 610610 of leodevries@kpholland.nl. Kijk hier alvast naar een filmpje over het oppotproces van Rosalina 6 cm

   
   
Toegevoegde Waarde Collectie 2017 beschikbaar

Tijdens de Seasonal Trade Fair in Aalsmeer hebben wij u het vernieuwde assortiment gepresenteerd en de nieuwe catalogus uitgedeeld. Het assortiment is ingedeeld in de thema’s: Nature, Colourful, Pastel en Gifts. Voor elke gelegenheid een passend toegevoegde waarde item! Voor u het weet staan de feestdagen Valentijn, Pasen en de verschillende Moederdagen weer voor de deur. Reserveer tijdig uw TGW items om teleurstelling te voorkomen. Benieuwd naar ons vernieuwd assortiment? Vraag onze brochure aan door een mail te sturen naar Mariska Zuidgeest of bekijk de online versie hier: TGW Catalogus 2017.

   
   
Glitter & Glamour bij KP Holland!

Vanaf nu kunnen wij u en uw klanten jaarrond voorzien van Rosalina’s met mooie glitters. In vele kleuren beschikbaar, denk aan goud en zilver tijdens Kerst, vrolijke kleuren in de zomer, geel op geel met Pasen, roze op roze met Moederdag, etc. Voor iedere gelegenheid levert KP Holland Rosalina’s met een feestelijk glitterend tintje! Dankzij een uniek voor ons op maat gemaakt glitterproces kunnen wij aan al uw glitterwensen voldoen. Kijk hier naar een filmpje over ons glitterproces

   
   
Logistieke service uitgebreid

Om aan uw logistieke wensen en service te blijven voldoen, is de afdeling transport binnen KP Holland uitgebreid. Met de komst van een nieuwe trailercombinatie bestaat het wagenpark inmiddels uit 3 vrachtwagens. Daarnaast hebben we in 2016 ingezet op meer vaste bestel- en aflevermomenten, waardoor we u nog beter kunnen bedienen en op de gewenste tijden en locaties afleveren. Meer weten over uw optimale logistieke mogelijkheden? Neem contact op met onze afdeling verkoop

   
   
Kom langs en ervaar het zelf

Door middel van diverse media houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen KP Holland. Maar er is natuurlijk maar één manier om zelf te zien en beleven wat er binnen ons bedrijf speelt: kom kijken! Neem uw klant(en) mee en bezoek één van onze (of alle) kwekerijen! Zie, voel en ruik zelf hoe onze planten gekweekt worden. Maak vandaag nog een afspraak en bel naar onze afdeling verkoop +31 (0)174-610610 of mail verkoop@kpholland.nl

   
   
Volg KP Holland in de Social Media

KP Holland is actief op de volgende sociale platforms:
Twitter: @KP_Holland
Facebook: KPHolland1950
LinkedIn: KPHolland1950
YouTube: KP Holland Breeding & Growing
Pinterest: kpholland1950
Instagram: kp_holland

   
   
Breeding & Growing KP Holland onder één dak op IPM Essen

Born to breed and bloom
Dat is waar KP Holland al 66 jaar voor staat! Elke dag ontwikkelen en veredelen wij met hart en ziel onze producten om u van de nieuwste variëteiten met de beste planteigenschappen te kunnen voorzien. Zodat u zich kunt onderscheiden.

Komt u ook naar standnummer 1D20 op de IPM Essen in Duitsland om onze nieuwste rassen zelf te beoordelen? Uw mening is van essentieel belang, samen komen we verder. Of u nu kweker bent, of actief bent in de handel en/of retail, de verkoopteams KP Holland Breeding en KP Holland Growing staan voor u klaar.

U komt toch ook? De beurs vindt plaats van dinsdag 24 t/m vrijdag 27 januari en is dagelijks geopend van 9:00 tot 18:00 uur.

   
   
Fijne feestdagen en een succesvol 2017!

Tot slot wensen wij u hele fijne feestdagen en proosten wij alvast op een fijne samenwerking met u het afgelopen én komend jaar!

   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.