KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland september 2016  
 
   
   
Nieuw: Rosalina Kalanchoë 6 cm!

Naast het inmiddels zeer gewaarde Rosalina Kalanchoë assortiment in potmaat 7 cm, introduceren wij begin april 2017 de Rosalina™-serie in potmaat 6 cm. Momenteel investeren we in een geautomatiseerd productiesysteem zodat u ook in deze potmaat de hoge en uniforme kwaliteit ontvangt die u van KP Holland mag verwachten. Binnenkort kunnen we u meer vertellen over het assortiment, het kleurenpalet e.d. Heeft u eerder reeds vragen over deze 6 cm-serie of wilt u uw aanvragen of specifieke wensen voor 2017 reeds kenbaar maken, neem dan contact op met Leo de Vries via +31 (0)174 610610 of leodevries@kpholland.nl

   
   
Bedankt voor bezoek Seasons Trade Fair

Eind augustus vond de jaarlijkse Seasons Trade Fair plaats. Seasons Trade Fair is een gezamenlijke productbeurs van Oriental Group, Levoplant, KP Holland en VDE Plant. Onder de bezoekers van deze huisbeurs, dit jaar met een Italiaans tintje, werd een dinerbon t.w.v. €150 verloot, waarmee de winnaar kan dineren in een Italiaans restaurant naar keuze. De prijs werd donderdag 1 september uitgereikt op de FloraHolland Autumn Fair. De gelukkige winnaar was Johan Sterckx van Floréac. Wij danken u voor uw bezoek aan deze beurs, wij wensen Johan een fijn avondje uit, en graag tot ziens op de volgende Seasons Trade Fair, in augustus 2017.

Op de foto, van links naar rechts: Teunis Jan Klein (Oriental Group), Johan Sterckx (Floréac), Leo de Vries (KP Holland)

   
   
Haal de Kalanchoë's naar binnen!

Het Gardenlina seizoen is nu dan echt ten einde. De laatste Gardenlina’s zijn verkocht en maken plaats voor leuke herfstartikelen. De Outdoor Kalanchoë is dit jaar stevig onder de aandacht geweest en in combinatie met de mooie zomer leidde dit tot positieve reacties en verkoop. Mede dankzij de uitvoerige promotie en het herkenbare Gardenlina etiket wordt de link steeds vaker gelegd dat Gardenlina een mooie buitenbloeier is. In week 20, 2017 komen we weer terug met het vrolijke Gardenlina aanbod 7cm 4-pack, 12cm, 15cm en 17cm hangpot. Voor termijn aanvragen neemt u contact op met Nikita Lagerwerf: verkoop@kpholland.nl of +31 (0)174 610610.

   
   
Per 1 november wijziging prijsstelling

Net als u nemen wij de trend waar dat -mede door de digitalisering- het aantal bestellingen toeneemt maar tegelijkertijd de individuele orderomvang afneemt. Om blijvend in deze servicevraag te kunnen voorzien, passen wij met ingang van de maand november een aangepaste prijsstelling toe. Bekijk hiervoor eind oktober de juiste tarieven op onze wekelijkse prijslijst. Op deze wijze kunt u op onze hoge service blijven rekenen!

   
   
Spathiphyllum Bingo Cupido™

Enige tijd geleden heeft Kwekerij Westland Plant de Spathiphyllum Bingo Cupido toegevoegd aan het assortiment. Spathiphyllum Bingo Cupido is een stoere variant die het oog trekt door zijn extreem brede bladeren en grote witte bloemen. Bladeren die daarnaast ook nog een mooie diepe donkere bladkleur hebben. Deze plant goed kweken is één ding, maar ook goed vermarkten is een ander verhaal. Westland Plant is er echter in geslaagd dit product succesvol en sterk in het bovenste segment van de markt te positioneren door doeltreffende promotie en vooral veel aandacht. De meest recente ontwikkeling is een eigen hoezenlijn, bestaande uit diverse kleuren. Dit geeft niet alleen het product maar ook vooral het toekomstbeeld van deze luchtzuiverende krachtpatser meer kleur. Kijk voor meer informatie ook eens op www.westlandplant.nl

   
   
Volg KP Holland in de Social Media

KP Holland is actief op de volgende sociale platforms:
Twitter: @KP_Holland
Facebook: KPHolland1950
LinkedIn: KPHolland1950
YouTube: KP Holland Breeding & Growing
Pinterest: kpholland1950
Instagram: kp_holland

   
   
Marktverkenning in Polen

Tijdens de Flower Expo Poland Green is Life is Pieter Eijgenraam (accountmanager KP Holland) 3 dagen naar Warschau geweest. Doel was om met eigen ogen te zien hoe de huidige markt ervoor staat bij de Old Flower market, straatverkoop, tuincentra, supermarkten/discounts tot groothandelshuizen. Tot voor kort werd er hoofdzakelijk gekeken naar prijs maar dit lijkt omgebogen te worden naar hoe is de kwaliteit en wat betaal ik daarvoor, iets wat ook altijd goed gecommuniceerd moet worden. Tevens hebben we een vermeerderaar van plantmateriaal bezocht, leuk om de overeenkomsten én de verschillen te zien met onze afdeling KP Holland Breeding, onze activiteit die zich bezighoudt met veredeling en vermeerdering van uitgangsmateriaal. Opvallend de dag erna was ook de toenemende wens bij verkooppunten naar maatwerk- en private label verpakkingen. Concluderend: Exporteurs naar Polen en de eindklanten aldaar in de verschillende afzetsegmenten hebben vooral behoefte aan kwalitatief hoogwaardige en aantrekkelijk geprijsde producten met onderscheidend vermogen. Bent u actief op de Poolse markt? Neemt u dan met mij contact op voor de maatwerkmogelijkheden die KP Holland te bieden heeft: Pieter Eijgenraam tel. +31 (0)174 610610

   
   
Nieuwe Toegevoegde Waarde Collectie gelanceerd

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om een vernieuwend assortiment voor 2017 te bepalen. Onze nieuwe Toegevoegde Waarde is ingedeeld in 3 verschillende stijlen: Colourful, pastel en naturel. Binnenkort zal onze nieuwe brochure verschijnen. Benieuwd naar onze vernieuwde assortiment? Vraag onze brochure aan door een mail te sturen naar mariskazuidgeest@kpholland.nl of bezoek onze stand op de FloraHolland TradeFair in Aalsmeer.

   
   
KP Holland op FloraHolland Trade Fair Aalsmeer

Komt u ook naar standnummer 35.2 op de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer om onze nieuwste ontwikkelingen te bekijken? Uw mening is van essentieel belang, samen komen we verder. U kunt ook op afspraak langskomen in onze stand om zo uw tijd efficiënter in te delen. Natuurlijk is het ook mogelijk om tijdens deze dagen een bezoek te brengen met uw klanten aan één van onze kwekerijen in het Westland. Bel of mail voor een afspraak: verkoop@kpholland.nl. U komt toch ook? Graag tot ziens van woensdag 8 t/m vrijdag 10 november.

   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.