KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland mei 2016  
 
 
   
   
FlowerTrials: u komt toch ook?

Van dinsdag 14 t/m vrijdag 17 juni neemt KP Holland deel aan de FlowerTrials. En dit jaar een beetje anders en voor u nog interessanter!

Waarom? Hoe dan? Wat gaat er gebeuren?

Daar hoort u zeer binnenkort middels een officiële uitnodiging meer over. Maar dat u alvast één van de vier dagen (of alle vier natuurlijk) moet reserveren voor een bezoek aan KP Holland staat vast. U wordt er zeker wijzer van! www.flowertrials.nl

   
   
Terugblik FloraHolland Spring Fair

Hartelijk bedankt voor uw bezoek aan onze stand op de FloraHolland Spring Fair in april. Op deze beurs introduceerden we de vernieuwde Gardenlina-lijn, en met resultaat: Velen van u hebben een aanvraag geplaatst of gelijk een bestelling gedaan.

   
   
Vernieuwd, verbeterd, uitgebreid; GARDENLINA™

Voor wie de Spring Fair niet bezocht heeft misschien nog niet bekend: we hebben onze Gardenlina™-serie een complete make-over gegeven én verder uitgebreid. Dit voorjaar heeft de complete Gardenlina serie een geheel nieuwe uitstraling. Met nóg duidelijkere aanwijzingen dat deze Kalanchoë uitermate geschikt is als zeer makkelijk houdbare en verzorgbare buitenplant, zodat ook uw klant dit beter kan communiceren richting consument. Kijk op de vernieuwde site www.gardenlina.com voor meer informatie.

   
   
Curcuma seizoen in volle gang

De dagen worden langer, de zon laat zich steeds vaker zien, het is weer tijd voor Curcuma’s! Om deze zomer vrolijk en fleurig door te komen heeft KP Holland prachtige zonaanbidders klaar staan om de woonkamers aan te kleden, zowel in de vorm van prachtige snijbloemen als rijkbloeiende planten in diverse maten. Naast de exotische uitstraling heeft de Curcuma nog meer voordelen. De Curcuma potplanten zijn niet alleen heel eenvoudig te verzorgen maar bloeien ook nog eens een hele lange tijd. Indien de plant de juiste aandacht krijgt, geeft hij u tot wel een hele zomer lang mooie nieuwe bloemen. De Curcuma snijbloemen zijn behalve zeer sierlijk ook erg sterk, de bloemen kunnen wel 2 weken lang in bloei staan. Een ander voordeel is dat de bloem geen stuifmeel produceert.

In Curcuma potplanten hebben wij beschikbaar:

  • Curcuma ‘Siam Splash’ in potmaat 12 cm
  • Curcuma ‘Siam Splash’ in potmaat 14 cm

In Curcuma snijbloemen zijn verkrijgbaar:

  • Curcuma ‘Siam Shadow’ (donkerroze met fel paarse bloemtip)
  • ‘Alismatifolia’ (roze)

Kortom: met Curcuma haalt u niet alleen een stukje exotisch Azië in huis, maar ook een echte zonaanbidder als vervanger voor de planten en bloemen die zomers niet zo makkelijk in de vensterbank kunnen overleven. Neem voor bestellingen of meer informatie contact op met Walter Gunneweg of bel 0174-610610. Kijk voor het actuele assortiment hier: Curcuma potplanten en hier Curcuma snijbloemen

   
   
KP Holland ondersteunt digitaal zaken doen

Het wordt voor kwekers en handelaren steeds belangrijker om digitaal zaken met elkaar te doen. Het digitale aanbod wordt vanuit ons eigen software pakket, SDF, op de verschillende digitale marktplaatsen gezet. Veel exporteurs koppelen ons aanbod direct door naar een eigen webshop, waardoor de exporteur en de eindklant ons aanbod realtime inzichtelijk hebben.

KP Holland streeft er naar om zoveel mogelijk te digitaliseren, om het verwerken en doorsturen van orders zo makkelijk mogelijk te maken voor alle schakels in de handel. We werken met FloraMondo (directe verkoop en klokvoorverkoop), PlantConnect en FloraXchange.

Voor meer informatie over het koppelen van het aanbod van KP Holland aan uw bedrijf/systeem neemt u contact op met Mariska Zuidgeest of belt u met 0174-610610

   
   
Zomerse en sportieve taferelen!

Richting de zomerperiode spelen wij in op verschillende thema’s. Zo kunnen we voor het einde van het schooljaar, om de meesters en juffen te bedanken, een hele leuke sfeercover leveren voor de Rosalina 7cm (KP-652.1) en de Spathiphyllum 7cm (KP-652.2). De cover is voorzien van een vrolijke opdruk met een tekstvak waar de kinderen zelf een boodschap op kunnen zetten voor de juf/meester.

Op 10 juni wordt het startsein gegeven voor het EK voetbal in Frankrijk. Scoor een leuke actie bij uw klanten met dit speciale voetbalkeramiek! Leverbaar met Rosalina 7cm (KP-628.1) of Spathiphyllum 7cm (KP-628.2). Het wordt geleverd in een groene kartonnen tray met voetbalbelijning.

Bel voor meer informatie over ons toegevoegde waarde aanbod naar de afdeling verkoop, 0174-610610 of mail verkoop@kpholland.nl

   
   
Beursagenda

Op de volgende beurzen vindt u KP Holland de komende periode:

  • 14 t/m 17 juni: FlowerTrials, bij KP Holland Hoge Noordweg 29B Naaldwijk
  • 23 t/m 26 augustus: Seasons Trade Fair, gezamenlijke huisbeurs van KP Holland, Levoplant, VDE Plant en Oriental Group
   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.