KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland maart 2016  
 
 
   
   
Veel moois en lekkers in stand KP Holland op Seasonal Trade Fair!

In stand 21.6 op de FloraHolland Seasonal Trade Fair in Naaldwijk op woensdag 9 en donderdag 10 maart kunt u met eigen ogen zien dat:

- Cupido™ Spathiphyllum luchtzuiverend, hartverwarmend én compleet is;
- Rosalina™ Kalanchoë’s echte luxe cadeaus zijn;
- Siam™ Curcuma tegelijk sierlijk, exotisch en smaakvol is!

Dit mag u natuurlijk niet missen. Graag tot ziens in onze stand, we verwelkomen u met een lekker Curcuma-hapje! (Want u wist toch wel dat Curcuma/Kurkuma ook een heel gezond kruid is?! Zie ook www.rootsformoods.nl)

   
   
Ze komen er weer aan! Curcuma snijbloemen én potplanten!

Houd u ze in de gaten? Binnen enkele weken zijn ze weer verkrijgbaar, de exotische en exclusieve Curcuma snijbloemen en potplanten. Vanaf week 14 hebben wij de mooie Siam Shadow (paars) en alismatifolia bloemen beschikbaar. En in diezelfde week zullen ook onze bijzonder rijkbloeiende dieproze potplanten Siam Splash, in zowel potmaat 12 cm als in potmaat 14 cm op de markt komen. Wilt u meer weten, of alvast Curcuma’s reserveren? Neemt u dan contact op met Walter Gunneweg

   
   
Spathiphyllum Cupido™ in hartverwarmende nieuwe jas met nieuwe website!

KP Holland heeft de Spathiphyllum Cupido-lijn in een nieuwe jas gestoken.

De hartverwarmende én luchtzuiverende Spathiphyllum Cupido is in een nieuwe verpakking verkrijgbaar. Hiermee spelen we in op de huidige trends van natuurlijke, authentieke sfeerbeleving, waardoor de consument nog eerder zal kiezen voor deze Spathiphyllum.

Met trots presenteert KP Holland, totaalleverancier van Spathiphyllum, de vernieuwde Cupido lijn in 5 potmaten: 7, 9, 15, 17 en 21 cm, op de FloraHolland Seasonal Trade Fair in Naaldwijk. Kom naar standnummer 21.6 en ervaar wat Cupido voor u kan betekenen, of kijk voor een voorproefje alvast op www.spatcupido.com

   
   
Gardenlina -> ????

Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Of liever: een nieuwe look! Dit voorjaar kunt u de complete Gardenlina serie in een geheel nieuwe uitstraling tegemoet zien. Met nóg duidelijkere aanwijzingen dat deze Kalanchoë uitermate geschikt is als zeer makkelijk houdbare en verzorgbare buitenplant, zodat ook uw klant dit beter kan communiceren richting consument. En met een verbreed assortiment. Binnenkort meer!

   
   
Rosalina™ Kalanchoë 15 cm: voor wie wil kunnen kiezen:

Wist u dat onze Rosalina™ serie, ook in potmaat 15 cm, in vele toepassingen beschikbaar is? Zo is er:

  • Een ton-sur-ton gekleurde hoescollectie;
  • Een luxueuze Rosalina™ Gifts verpakking;
  • Een naturel paperlook Deco-wrap verpakking;
  • Een rieten mand-serie in duo-tone pastelkleuren;
  • Etc.

Vraag naar de mogelijkheden bij Ruud de Jong

   
   
Miniplanten.nl: een concept van KP Holland

KP Holland kan met een breed Miniplantenassortiment grootse dingen doen voor u en uw klant. Of dit nu een supermarktketen, een tuincentrum of een bouwmarktformule is, graag maken wij met u een maatwerkoplossing die zorgt voor een hoog schaprendement. In de kleinste stand van de Seasonal Trade Fair, naast standnummer 21.6, kunt u kennismaken met de verrassende mogelijkheden en het grote assortiment groene én bloeiende miniplanten in potmaat 7cm.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het Miniplantenassortiment of een maatwerkofferte ontvangen? Neem contact op met Nikita Lagerwerf: +31 (0)174-610610 of info@miniplanten.nl

   
   
Noviteit: Rosalina™ Don Amador, nu ook in potmaat 15 cm

Rosalina™ Don Amador, een plant om te beminnen! (Amador = beminde). We zijn blij u te kunnen melden dat deze variëteit met haar helderrode kleur, donkergroene blad en zeer gevuld bloemscherm vanaf nu ook jaarrond beschikbaar is in potmaat 15 cm, net als de 7 en 12 cm. Voor meer informatie of een proeflevering neemt u contact op met onze afdeling Verkoop.

Klik hier voor het complete Rosalina™ assortiment .

   
   
Toch genieten van het EK voetbal?

Helaas, geen EK voetbal voor Nederland dit jaar. Toch hebben wij een leuk voetbalartikel voor u in de aanbieding, want uw klanten in andere landen zijn binnenkort wél in de voetbalsfeer. Rosalina™ Kalanchoë in voetbalpotje: artikelcode KP-628.1. Belading 54 × 9 (fust 999). Bestellen of reserveren? Neem contact met ons op. Bel 0174-610610 of stuur een e-mail naar verkoop@kpholland.nl

   
   
Beursagenda

Op de volgende beurzen vindt u KP Holland de komende periode:

  • 9 en 10 maart: FloraHolland Seasonal Trade Fair Naaldwijk
  • 13 en 14 april: FloraHolland Spring Fair Aalsmeer
  • 14 t/m 17 juni: FlowerTrials, bij KP Holland Hoge Noordweg 29B Naaldwijk
   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.