KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland januari 2016  
 
 
   
   
Welom bij KP Holland op IPM Essen

Born to breed and bloom
Dat is waar KP Holland al 65 jaar voor staat! Elke dag ontwikkelen en veredelen wij met hart en ziel onze producten om u van de nieuwste variëteiten met de beste planteigenschappen te kunnen voorzien. Zodat u zich kunt onderscheiden.

Komt u ook naar standnummer 1D20 op de IPM Essen in Duitsland om onze nieuwste rassen zelf te beoordelen? Uw mening is van essentieel belang, samen komen we verder. Of u nu kweker bent, of actief bent in de handel en/of retail, de verkoopteams KP Holland Breeding en KP Holland Growing staan voor u klaar.

U komt toch ook? De beurs duurt nog t/m vrijdag 29 januari en is dagelijks geopend van 9:00 tot 18:00 uur.

   
   
KP Holland steekt Spathiphyllum Cupido™ in hartverwarmende nieuwe jas

KP Holland introduceert de Spathiphyllum Cupido-lijn in nieuwe verpakking op IPM in Essen.

De hartverwarmende én luchtzuiverende Spathiphyllum Cupido is vanaf nu in een nieuwe verpakking verkrijgbaar. Hiermee gaat KP Holland in op de huidige trends van natuurlijke, authentieke sfeerbeleving.

Met trots presenteert KP Holland, totaalleverancier van Spathiphyllum, de vernieuwde Cupido lijn in 5 potmaten: 7, 9, 15, 17 en 21 cm, op de IPM in Essen. Kom naar standnummer 1D20 en ervaar wat Cupido voor u kan betekenen!

   
   
Nieuw: Rosalina™ Gifts collectie uitgebreid

Met de komst van de nieuwe waterdichte Rosalina™ Gifts verpakking met draagband, is deze serie zeer compleet te noemen. Dit cadeautje kan kant-en-klaar thuis neergezet worden! Kijk voor de gehele collectie eens op Rosalina™ Gifts Collectie

   
   
Het Curcuma seizoen 2016 is onderweg....

April lijkt misschien nog ver weg, maar voor u het weet staan onze Curcuma’s weer in bloei. Dit jaar bieden wij u de fraaie donkerroze Siam™ Splash, verkrijgbaar in 2 potmaten: 12 en 14 cm. Daarnaast hebben we de donkerpaarse Siam™ Shadow, in een 17 cm pot. Tot slot de welbekende roze alismatifolia in 19 cm pot. Op snijbloemengebied hebben we ook weer een exotische collectie voor u. Meer weten of alvast reserveren? Neemt u dan contact op met waltergunneweg@kpholland.nl of bel 0174-610610.

   
   
Gardenlina, de veelkleurige buitenbloeier!

Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Of liever: een nieuwe look! Dit voorjaar kunt u de complete Gardenlina serie in een geheel nieuwe uitstraling tegemoet zien. Met nóg duidelijkere aanwijzingen dat deze Kalanchoë uitermate geschikt is als zeer makkelijk houdbare en verzorgbare buitenplant, zodat ook uw klant dit beter kan communiceren richting consument. En met een verbreed assortiment. Binnenkort meer!

   
   
Even voorstellen......

Eerder stelden wij Nikita Lagerwerf al aan u voor. Toen als vervangster van Mariska Zuidgeest tijdens haar zwangerschapsverlof. Inmiddels kunnen wij u melden dat Nikita ons verkoopteam permanent zal blijven versterken. Zij zal zich richten op de verdere ontwikkeling van onze plantconcepten. Kijk voor meer informatie over onze verkoopconcepten eens op verkoopconcepten of belt u naar 0174-610610.

   
   
Een plantje plus?

Alvast oriënteren op de Paasperiode? Wat dacht u van een 7 cm Rosalina in een leuk paaspotje, artikelcode KP-649? Voor maar €1,35! Belading 54 × 12 (fust 212). Bestellen of reserveren? Bel 0174-610610 of stuur een e-mail naar verkoop@kpholland.nl

   
   
Beursagenda

Op de volgende beurzen vindt u KP Holland de komende periode:

  • 9 en 10 maart: FloraHolland Seasonal Trade Fair Naaldwijk
  • 13 en 14 april: FloraHolland Spring Fair Aalsmeer
  • 14 t/m 17 juni: FlowerTrials, bij KP Holland Hoge Noordweg 29B Naaldwijk
   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.