KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland november 2015  
 
 
   
   
Bedankt voor uw bezoek aan KP Holland Growing en Breeding op de FloraHolland Trade Fair

Begin november heeft u in grote getale de stands van KP Holland bezocht op de FH TradeFair. Op deze beurs was KP Holland zowel met een Breeding (veredeling) als een Growing (handel) stand vertegenwoordigd. Zo was er bij KP Holland Breeding veel interesse in de laatste ontwikkelingen van nieuwe Curcuma rassen vanuit weefselkweekmateriaal. Bij KP Holland Growing konden de noviteiten Rosalina Don Paloma, Don Bombero en Don Amador op veel positieve reacties rekenen. Daarnaast werden er ook enkele nieuwe toegevoegde waarde concepten gepresenteerd. We danken u voor uw bezoek en aandacht. Bent u onverhoopt niet geweest en bent u benieuwd naar de laatste ontwikkelingen? Neem dan contact op met de afdeling verkoop: +31 (0)174-610610 of verkoop@kpholland.nl

Graag tot ziens op de volgende beurs: IPM in Essen, in januari 2016.

   
   
Consumentenonderzoek via 'Voorkeur' geeft waardevolle feedback

Op vrijdag 2 oktober opende de VoorKeur conceptstore in versproducten voor de eerste keer haar deuren in het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne. Vijf leden van FloraHolland, waaronder KP Holland, presenteerden in deze tijdelijke pop-up winkel nieuwe producten en concepten om naar de mening van de consument te vragen. Deze feedback:

  • gebruikt KP Holland voor het bijschaven van noviteiten en concepten
  • geeft u meer zekerheid over de verkoopkansen
  • realiseert meer rendement voor het verkooppunt

Deze eerste conceptstore heeft de verwachtingen overtroffen met ruim 1300 bezoekers die hun mening gegeven hebben over de aanwezige producten. Naar verwachting wordt de winkel binnenkort naar Den Haag verplaatst.

   
   
Nieuw van KP Holland Breeding, nu al leverbaar bij KP Holland Growing: Rosalina™ Don Amador

KP Holland ontwikkelt vrijwel alle rassen van Curcuma, Kalanchoë en Spathiphyllum zelf. Graag melden we u dan ook vanuit KP Holland Breeding de volgende noviteit: Rosalina™ Don Amador. Met haar helderrode kleur, donkergroene blad en zeer gevuld bloemscherm een beminnelijke plant! (Amador = beminde). Vanaf nu beperkt beschikbaar in potmaat 7, 12 en 15 cm. Voor meer informatie of een proeflevering neemt u contact op met Pieter Eijgenraam

Klik hier voor het complete Rosalina™ assortiment .

   
   
KP Holland investeert in logistieke service en betrouwbaarheid

Kortgeleden is een nieuwe vrachtwagen gearriveerd. Hiermee willen we ook de logistieke service op een zo hoog mogelijk niveau houden. Momenteel doen we ook onderzoek naar de ontwikkelingen in de klantbehoeften op dit vlak. Bent u nog niet benaderd maar wilt u wel graag uw mening kenbaar maken? Laat dit dan weten via transport@kpholland.nl

   
   
Bij KP Holland verzekerd van de juiste kwalificaties

Bijna als vanzelfsprekend heeft KP Holland het certificaat MPS-Florimark Production. Maar wat houdt dat nu precies in?

Bij de certificaten van MPS staan mens, milieu en kwaliteit vaak afzonderlijk van elkaar centraal. In het label MPS-Florimark Production komen al deze aspecten samen. Door de registratie en certificatie van milieu-, kwaliteits- en sociale aspecten weet u precies wat er speelt binnen ons bedrijf. Hiermee is MPS-Florimark Production met recht hét duurzaamheidslabel te noemen. Met dit label tonen wij aan dat onze planten en bloemen duurzaam geproduceerd zijn.

Het MPS-Florimark Production label bestaat uit de volgende deelcertificaten:

  • MPS-A Milieuregistratie. Hierbij wordt het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, energie en afval geregistreerd.
  • MPS-GAP Voor veilige, duurzaam geteelde, kwalitatief goede en traceerbare producten.
  • MPS-Quality of MPS-Qualitree Kwaliteitszorgsystemen met specifieke eisen voor de sierteeltsector en boomkwekerij, vergelijkbaar met de ISO normering.
  • MPS-SQ Gebaseerd op de universele rechten van de mens en de gedragscodes van vertegenwoordigende lokale organisaties en de internationale afspraken van het ILO (International Labour Organisation). Onze leverancier van stek, Xclusive Cuttings in Oeganda, is ook MPS-SQ gecertificeerd.

Klik hier voor meer informatie

   
   
Miniplantenconcept succesvol gepresenteerd

Misschien nog niet heel bekend: KP Holland kan met een breed Miniplantenassortiment grootse dingen doen voor u en uw klant. Of dit nu een supermarktketen, een tuincentrum of een bouwmarktformule is, graag maken wij met u een maatwerkoplossing die zorgt voor een hoog schaprendement. In de kleinste stand van de FH TradeFair hebben veel bezoekers kennisgemaakt met de verrassende mogelijkheden en het grote assortiment groene én bloeiende miniplanten in potmaat 7cm.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het Miniplantenassortiment voor u en uw klanten? Op verzoek sturen sturen wij u de brochure Miniplanten collectie 2016 toe.
Neem contact op met Leo de Vries: +31 (0)174-610610 of info@miniplanten.nl

   
   
Een plantje plus?

Liever een compleet verkoopconcept, zoals bijvoorbeeld deze chique combinatie? Vraag de afdeling verkoop naar alle Toegevoegde Waarde mogelijkheden!

   
   
Beursagenda

Op de volgende beurzen vindt u KP Holland de komende periode:

  • 26 t/m 29 januari 2016: IPM in Essen, Duitsland
  • 9 en 10 maart 2016: FloraHolland Seasonal Trade Fair Naaldwijk
   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.