KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland november 2020  
 
   
   
70 jaar voor elkaar

17 november 1984, zaterdagochtend. De familie Van der Knaap overlegt. Bakkie erbij. “Wat is de rijpheid voor aanstaande week in de Spathiphyllums?” En “hoeveel Denen gaan we veilen met Radermachera’s, dan kunnen we dat alvast faxen naar de veiling.” Een familiebedrijf is KP Holland na 70 jaar nog steeds, toch is er wel het één en ander veranderd in die 70 jaar…..

   
   
100% digitaal

Nog een paar weken tot de orderverwerking 100% digitaal moet zijn. Het aanbod moet digitaal ‘op en top’ staan, zodat de bestellingen vlekkeloos verwerkt kunnen worden. Wij, bij KP Holland, zijn samen met SDF en Floriday volop bezig om op de achtergrond alles goed in te stellen en aan te passen, zodat we er helemaal klaar voor zijn.

Onze verkopers hebben diverse Floriday workshops gevolgd over hoe het voor u -als klant- allemaal het beste ingevuld kan worden, zodat het voor u en uw klanten zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk wordt. Binnen enkele weken zal ons complete aanbod overgaan van FloraXchange naar Floriday en staan we helemaal gesteld om de orders via het Floriday platform te kunnen ontvangen.

Hoe het in de praktijk zal werken en hoe we samen met u voor de beste invulling hiervan kunnen zorgen, zal de tijd uitwijzen. We zijn in ieder geval goed voorbereid en we zien de ontwikkelingen vol vertrouwen tegemoet.

Door deze nieuwe ontwikkelingen zijn wij nog beter in staat om de informatievoorziening richting u en uw klanten optimaal te beheren.

Wij gaan voor 100% digitaal! U ook?

   
   
We missen u.....

...en de talloze “gewone” evenementen en beurzen, om samen met u de laatste ontwikkelen te bekijken. Om u toch even te “spreken”, heeft ons verkoopteam een persoonlijke boodschap voor u opgenomen, bekijk deze hier: Video verkoopteam KP Holland.

Net als u blijven we positief, en hopen we u in een gloednieuwe showroom te mogen verwelkomen tijdens onze jaarlijkse Meeting Days op onze locatie aan de Herenwerf 34 in Maasland. We houden de ontwikkelingen in de gaten, een persoonlijke uitnodiging kunt u vóór de Kerstdagen tegemoet zien. Laten we proosten in week 2 en 3 in het hopelijk mooiere jaar 2021!

   
   
KP Holland Breeding: PlantScout, kwalitatieve data op één plek

KP Holland Breeding heeft enige tijd geleden gekozen voor de App PlantScout: www.plantscout.eu
Waarom? Door ervaring met klanten en geluiden uit de markt was het nodig dat u op een eenvoudige wijze kwalitatieve data met ons kunt delen. Van alle KP Holland rassen, overzichtelijk bij elkaar.

U herkent het wel: Test gegevens verloren, veel gegevens via appjes, mail, foto’s en excel. Dat moet slimmer kunnen. Want tijd is geld.

PlantScout is een App die u kunt zien als een soort slim notitieboek: uw eigen slimme App, altijd bij de hand om de juiste rassen te kiezen en optimaal te telen! Op uw eigen telefoon of tablet. Alles wat u in de kwekerij vastlegt, kan worden gedeeld met uw collega’s of met KP Holland, zodat zij u optimaal kunnen ondersteunen het beste uit elk ras te halen. Op allerlei kenmerken, overzichtelijk vastgelegd.

Deze app stelt u dus met ons in verbinding en met collega’s in uw kwekerij onderling. Nooit meer zoeken naar foto’s, alles overzichtelijk op één plek. Wilt u meer weten over deze handige App? Mail dan met bertvanspijk@kpholland.nl

   
   
(Zéér) tijdelijk terug van weggeweest: Radermachera

In 1995 vergaarden wij ons allereerste kwekersrecht met deze altijd gewilde kamerplant. Vanwege ons 70-jarig jubileum laten we graag zien dat we het nog niet verleerd zijn, daarom tijdelijk terug in ons assortiment: de Radermachera. Deze prachtige groene planten zijn beschikbaar in potmaat 14 cm en zijn te bestellen van week 51 tot week 6. Ook leverbaar in mooi wit keramiek. Uw bestellingen zien we graag digitaal tegemoet. Bestel hier via FX. Wilt u eerst een proefexemplaar ontvangen, of heeft u andere vragen? Ons verkoopteam staat voor u klaar: verkoop@kpholland.nl

   
   
Kerst trend 2020: Gnoom!

Dé trend van Kerst 2020: deze grappige Kerst Gnoom, inclusief een rode of witte 7cm Rosalina. De vraag is hoog, maar we hebben nog beschikbaarheid. Bent u nog op zoek naar een echte money maker op de winkelvloer? Bestel ze vandaag nog via verkoop@kpholland.nl of via FloraXchange

   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.