KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland september 2015  
 
 
   
   
Bedankt voor uw bezoek aan de Seasons Trade Fair

Van 25 t/m 28 augustus vond de jaarlijkse Seasons Trade Fair plaats. Seasons Trade Fair is een gezamenlijke productbeurs van Oriental Group, Levoplant, KP Holland en VDE Plant, die continu in beweging is.

Om onze relaties in beweging te krijgen de beurs te bezoeken, werd onder de bezoekers een GoPro Hero HD3+ camera t.w.v. €350 verloot, waarmee de continu veranderende wereld om ons heen professioneel vastgelegd kan worden. Dinsdag 1 september is de prijs uitgereikt. De gelukkige winnaar was Jeffrey van den Berghen van Noviflora. De prijs werd uitgereikt op de FloraHolland Autumn Fair in Naaldwijk.

Wij danken u voor uw bezoek aan deze beurs, wijn wensen Jeffrey veel plezier met zijn camera, en graag tot ziens op de volgende Seasons Trade Fair, in augustus 2016.

   
   
Nieuwe huisstijl KP Holland

KP Holland verraste haar medewerkers en relaties maandag 8 juni door tijdens een receptie ter gelegenheid van het 65 jarig jubileum, haar nieuwe huisstijl te presenteren.

Tijdens een spectaculaire show door de bekende illusionist Robert de Vries, werd de vrachtwagen gebruikt om de nieuwe huisstijl te onthullen.

Na ruim 25 jaar als geel/ blauw icoon in de sierteeltsector herkenbaar te zijn geweest, was het volgens directie tijd voor een opfrisbeurt van de uitstraling van het bedrijf. Vooral omdat veredeling een belangrijke kerntaak binnen het bedrijf is geworden.

‘KP Holland blijft zich de komende jaren inzetten op zowel het produceren van bloeiende planten, als het ontwikkelen van nieuwe rassen. Deze 2 bedrijfsactiviteiten zijn voor onze klanten een belangrijke meerwaarde, en daarom wilden we dit duidelijker terug laten komen in al onze uitingen’, aldus Aad van der Knaap, algemeen directeur. ‘Om die reden is gekozen voor de hantering van 1 basislogo in 3 verschillende kleuren, om de corporate-, breeding- en growingbedrijfsactiviteiten apart uit te lichten.’

Blauw-geel-groen wordt aqua-roze-lime

In de activiteiten die met breeding te maken hebben, zoals de Flower Trials, komt u vooral de groene kleur tegen in de uitingen. De uitingen voor de bloeiende planten hebben altijd een roze accent, en alles wat vanuit KP Holland algemeen wordt gecommuniceerd is aquablauw. ‘Frisse kleuren die passen binnen de huidige tijdsgeest’ aldus Aad. ‘In de huisstijl zit ook de celstructuur van onze producten verwerkt. Hiermee geven we aan dat KP Holland vanuit de basis van de plant, de cellen, innoveert. Onze slogan is dan ook: Born to breed & bloom.’

   
   
Nieuw: Rosalina™ Don Bombero

Nieuw in de Rosalina™-reeks: Don Bombero. Met haar brandweerrode kleur, donkergroene blad en vele bloemknoppen een opvallende verschijning! Vanaf nu beschikbaar in potmaat 7 cm, vanaf week 40 ook in potmaat 12 cm. In de loop van 2016 komt Rosalina­™ ook beschikbaar in potmaten 15 en 21 cm. Voor meer informatie of een proeflevering neemt u contact op met Pieter Eijgenraam

Klik hier voor het complete Rosalina™ assortiment .

   
   
Nieuw: Spathiphyllum Romeo Cupido™

Deze charmeur met zijn vele bloemen, die kort op de plant zitten, en zijn super donkere blad is een welkome aanvulling op het huidige Spathiphyllum assortiment. Wist u overigens dat KP Holland maar liefst 5 verschillende potmaten Spathiphyllum beschikbaar heeft? 7 cm, 9 cm, 15 cm, 17 cm en 21 cm. Kijk voor meer variëteiten ook eens op onze (nieuwe) website www.kpholland.nl

   
   
Innovaties KP Holland Breeding beschikbaar bij Spathiphyllum kwekers

KP Holland Breeding heeft recent een reeks nieuwe Cupido™ Spathiphyllum rassen ontwikkeld en geïntroduceerd. Deze noviteiten zijn op de FlowerTrials goed ontvangen en inmiddels in beperkte mate beschikbaar bij collega Spathiphyllum kwekers. Bekijk het bijgevoegde overzicht Spathiphyllum kwekers voor een actueel overzicht en contactgegevens van deze kwekers.

   
   
Een plantje mét?

Liever een compleet verkoopconcept, zoals bijvoorbeeld een Rosalina in kerstkeramiek? Vraag de afdeling verkoop naar alle Toegevoegde Waarde mogelijkheden!

   
   
Versterking verkoopteam

Misschien heeft u haar al aan de lijn gehad? Graag stellen wij aan u voor: Nikita Lagerwerf, sinds juni werkzaam als verkoopster binnendienst binnen het verkoopteam van KP Holland. Zij zal Mariska Zuidgeest t/m begin januari vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof.

   
   
Beursagenda

Op de volgende beurzen vindt u KP Holland de komende periode:

4 t/m 6 november: FloraHolland Trade Fair Aalsmeer
Growing stand: standnummer 33.11
Breeding stand: standnummer A.25

26 t/m 29 januari 2016: IPM in Essen

   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.