KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland oktober 2020  
 
   
   
70 jaar voor elkaar

“Regeren is vooruitzien”, maar hoe interessant is het om zo af en toe eens terug te kijken….
in 1987 had KP Holland “wereldnieuws” in de sector: planten direct met sierpot geleverd! Voorpaginanieuws in die tijd, zoals op de foto te zien is. Dat we het leveren van complete concepten niet verleerd zijn en ook daarin vooruit blijven kijken, leest u in het volgende artikel.

   
   
Mag het ietsje meer zijn?

Wat ons betreft wel. Onze producten zijn stuk voor stuk mooi op zichzelf, maar voor een kant-en-klaar concept kunt u ook zeker bij ons terecht. We zijn altijd bezig met de nieuwste trends, om u ook op het gebied van Toegevoegde Waarde te ontzorgen.
Graag presenteren wij u dan ook onze nieuwe Toegevoegde Waarde catalogus. U downloadt hem hier: Brochure TGW KP Holland 2021. Neemt u voor een versie op papier, of voor bestellingen, contact op met verkoop@kpholland.nl

   
   
U "raadt" het nooit: tijdelijk terug van weggeweest

In 1995 vergaarden wij ons allereerste kwekersrecht met deze altijd gewilde kamerplant: in plaats van een witte jaarwisseling gaan we dit keer voor groen. Dit groen gaat komen in de vorm van de Radermachera. Deze sierlijke plant past dankzij zijn mooie donkere kleur groen mooi bij deze tijd van het jaar. De planten zijn beschikbaar in potmaat 14 cm en zijn te bestellen van week 51 tot week 6. Ook leverbaar in mooi wit keramiek (voor het geval de sneeuw weer uitblijft). Uw bestellingen zien we graag digitaal tegemoet! Bestel hier via FX. Wilt u eerst een proefexemplaar ontvangen, of heeft u andere vragen? Ons verkoopteam staat voor u klaar dit allemaal te beantwoorden: verkoop@kpholland.nl

   
   
Toch een beurs, bedankt voor uw bezoek

We leven in bijzondere tijden. Wat fijn dat we toch een (t)huisbeurs voor u konden organiseren, in de vorm van de jaarlijkse Seasons Trade Fair. Als vanouds gepresenteerd door Oriental Group, Levoplant, VDE Plant en KP Holland. Strak geregeld middels alle laatste RIVM regels bleek het voor velen van u mogelijk en gewenst om deze beurs te bezoeken. Hartelijk bedankt voor uw interesse. Bent u niet in de gelegenheid geweest deze veilige beurs te bezoeken? We bekijken de mogelijkheden voor een extra editie in het voorjaar. Daarover hopelijk binnenkort meer. De prijswinnende bezoeker, die een cheque t.w.v €250 ontvangt voor een make-over van zijn/haar thuiswerkplek, maken wij binnen 2 weken bekend!

   
   
In de handelgangen: Blooming Solutions

Deze keer hadden wij een online meeting met Robin de Hoogh van Blooming Solutions. Blooming Solutions is in 2017 opgericht en is gehuisvest in het pand van Bunnik Vriesea’s in de Kwakel. Robin is in 2018 bij het team gekomen dat totaal uit 6 collega’s bestaat.

De kracht van Blooming Solutions ligt volgens Robin in het aanbieden van complete collecties. Dit kan feestdag georiënteerd zijn maar ook jaarrond trendgericht. De kracht hiervan is dat alle lijnen hetzelfde uitstralen op de winkelvloer, ongeacht de producten. Dit wordt ook veelal gecombineerd met private labeling van de retailers, alles kan op maat. Minimaal de helft van de totale afzet komt als collectie in de winkel te staan. De afzet gaat voornamelijk naar Nederland, Engeland en Frankrijk, maar Europa breed worden onze producten eigenlijk wel afgezet.

Over de relatie met KP Holland zegt Robin: “Planten die bij KP Holland worden afgenomen zijn de Kalanchoë 12cm en Spathiphyllum 9cm. Tevens wordt er potentieel gezien voor de kleine potmaten Kalanchoë en Spathiphyllum, te weten 6cm en 7cm. Blooming Solutions hecht waarde aan kwekers die kwalitatief aan de bovenkant van de markt zitten. Daarnaast verwachten we van kwekers zoals KP Holland dat er wordt meegedacht en dat de gemaakte afspraken nageleefd worden. De relatie met KP Holland is erg goed en resulteert in betrouwbare leveringen en gewenste kwaliteit. Alleen op deze manier is goed maatwerk mogelijk.”

Blooming Solutions is een erg interessant en groeiend bedrijf en de samenwerking met KP Holland is daar evenredig aan!

   
   
Breeding Sales gaat digitaal!

Waar wij onze Breeding Sales collega’s bijna nooit zagen, omdat zij de hele wereld over reisden om onze internationale klanten te bezoeken en te adviseren, zien wij ze nu veel te veel ;-).

Hoogste tijd om alternatieve methodes te ontwikkelen om toch met onze klanten van uitgangsmateriaal in contact te blijven.

Eén van de ontwikkelingen is het digitaliseren van ons “portfolio”; een online systeem met teeltinformatie, unieke eigenschappen en alles wat een kweker nodig heeft om onze producten te telen zoals wij dat zelf doen. Vanaf nu zijn alle bestaande rassen beschikbaar als leaflet met deze teeltinformatie, inclusief een video van het product waarbij speciaal aandacht wordt gegeven aan de specificaties.

Voor nieuwe rassen die nog in het veredelingstraject zitten kunnen we klanten middels een code ook de gelegenheid geven om de allerlaatste ontwikkelingen in onze veredeling op de voet te volgen.

Onze afdeling Marketing heeft een berg werk verzet om dit mogelijk te maken. Onze afdeling Breeding Sales kan hiermee u als klant van uitgangsmateriaal bedienen met deze informatie. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Breeding Sales en laat u verrassen door ons digitaal gepresenteerde aanbod!

   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.