KP Holland Contact
   
   
 
  Siam™ Curcuma 2020  
 
   
   
Siam™ Curcuma; weer volop verkrijgbaar

Curcuma. Kan het nog mooier? Eigenlijk niet, denken wij. Maar voor wie deze exclusieve exotische plant toch nog dat beetje extra wil geven, al is het maar om een veilige reis naar de consument te garanderen, hebben wij een mooie bijpassende hoes ontwikkeld. Vanaf nu verkrijgbaar. Wist u ook dat wij verschillende sorteringen aan kunnen bieden? We leveren met 2+, 4+ en zelfs 6+ bloemen sortering! Curcuma Siam™ Splash met prachtige roze/paarse bloemen, in een 14 cm pot. Neem voor meer informatie of bestellingen contact op met Walter Gunneweg.

   
   
Siam™ Curcuma; ook een prachtig cadeau!

Een Curcuma is op zichzelf natuurlijk al een geschenk. Toch hebben wij nog extra verpakkingsmogelijkheden. Wat dacht u van deze mooie potcover, die voorzien is van een waterdichte bodem en daarmee ook direct als ompot gebruikt kan worden? In drie verschillende kleuren verkrijgbaar, uiteraard ook als mix. Bestelcode KP-706.1.

   
   
Helemaal af: Siam™ Curcuma in sierpot

Om het helemaal af te maken, hebben we dit jaar een nieuw kleurenthema in onze trendy keramiek lijn (KP-674.3).

   
   
Exotisch en extravagant

En als kers op de taart hebben we een nieuwe luxe lijn geïntroduceerd, een mooie geëmailleerde pot. Een fantastische blikvanger voor het hogere segment (KP-745.1).

   
   
Grand finale: Siam™ Curcuma in 30 cm schaal

We kunnen op verzoek ook onze Curucma’s netjes opgemaakt in een 30 cm schaal leveren. Ideaal voor een zonnige plek in huis of voor bij de entree van een bedrijf! U ziet het, volop mogelijkheden. Neem vandaag nog contact op met Walter Gunneweg. In de bijlage van deze nieuwsbrief vindt u het complete overzicht van het totaalaanbod van alle Curcuma kwekers.

   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.