KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland januari 2020  
 
   
   
70 jaar voor elkaar!

Dit jaar bestaat KP Holland 70 jaar. Een mooie mijlpaal, waar we tijdens en met verschillende evenementen en activiteiten bij stil zullen staan. Mede dankzij u zijn we het KP Holland van vandaag. Met ruim 140 medewerkers, 5 productie- en veredelingslocaties en een laboratorium in Nederland, een stekbedrijf in Oeganda en diverse samenwerkingsvormen in binnen- en buitenland. En dan te bedenken dat het allemaal begon in 1950, toen grondlegger Jan van der Knaap een kleine groentekwekerij begon in het Westland. We vieren dit uiteraard graag met u. We houden u op de hoogte!

   
   
 
 
   
   

Hierboven ziet u de originele inschrijving van Jan van der Knaap bij de veiling, in 1951. Het jaar daarvoor kweekte hij nog groente, vandaar “pas” in 1951 bij de veiling. Met dank aan Dirk Kolenbrander voor dit mooie authentieke archiefstuk.

   
   
Thanks for meeting

Gedurende het jaar staan wij zowel nationaal als internationaal op diverse beurzen. Met onze eindproducten (Growing Sales) en/of ons uitgangsmateriaal (Breeding Sales). Wij doen dit om u de laatste ontwikkelingen te laten zien, onze meest recente noviteiten te presenteren, maar vooral om met u in gesprek te komen. Wat vindt u belangrijk? Waar liggen uw wensen en perspectieven? We willen u dan ook graag bedanken voor uw bezoek aan onze huisbeurs Meeting Days de eerste 2 weken van januari. Heeft u geen kans gehad om deze huisbeurs te bezoeken? Dan zijn er nog genoeg nieuwe kansen dit jaar. Maar weet ook dat u altijd welkom bent op een van onze kwekerijen, wij laten u graag zien hoe onze producten gemaakt worden. Bel voor een afspraak met Growing Sales: +31(0)174-610610 of Breeding Sales: +31(0)174-623666.

   
   
Nieuw: Rosalina™ Don Cedro

Ontmoet Rosalina™ Don Cedro: een nieuwe witte, gevuldbloemige Kalanchoë, met groot contrast tussen bloem en donkergroen glanzend blad. Volgende week voor het eerst te zien op de IPM in Essen. Bij uitstek geschikt voor de brede range aan potmaten die er is. Deze mooie aanvulling op de Rosalina™-reeks is zeer compact en is zeer bloeirijk. Vanaf week 22 op exclusieve basis beschikbaar als eindproduct in potmaten 6, 7, 12 en 15 cm. Alvast meer weten? Neem contact op met uw accountmanager Growing: Pieter Eijgenraam Wilt u als kweker meer weten over de vele voordelen van dit nieuwe witte ras in de teelt? Neem dan contact op met ons Breeding Sales team: Kees Lagerwerf

   
   
Meer noviteiten? Stand 2A15 op IPM Essen

Van dinsdag 28 t/m vrijdag 31 januari vindt u het Breeding Sales team van KP Holland op de IPM in Essen, stand 2A15. Met 3 noviteiten per gewas (Spathiphyllum Cupido™, Kalanchoë Rosalina™ en Siam™ Curcuma), maar ook met diverse ontwikkelingen in “de pijplijn”. Komt u ein Kaffee trinken in standnummer 2A15? We praten u graag bij. U kunt ook op afspraak langskomen in onze stand om zo uw tijd efficiënter in te delen. Bel of mail ons gerust voor een afspraak, breedingsales@kpholland.nl. U komt toch ook? Graag tot ziens!

   
   
Beursagenda

Op de volgende beurzen vindt u KP Holland de komende periode:

  • 28 t/m 31 januari: IPM Essen, Duitsland (Breeding Sales)
  • 11 en 12 maart: Royal FloraHolland Trade Fair, Naaldwijk (Growing Sales)
  • 8 en 9 april: Royal FloraHolland Spring Fair, Aalsmeer (Growing Sales)
  • 9 t/m 11 april: IPM Beijing, China (Breeding Sales)
   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.