KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland december 2019  
 
   
   
Proost! En let's meet....

Na een paar fijne feestdagen, gaan we voortvarend van start in het nieuwe jaar. Van 8 t/m 17 januari organiseren wij de KP Holland Meeting Days, op onze moderne Kalanchoë kwekerij aan de Hoge Noordweg 29B in Naaldwijk. De thema’s die wij u graag laten zien en beleven zijn (nieuwe) Toegevoegde Waarde, assortimentsontwikkelingen en maatwerkmogelijkheden afgestemd op uw persoonlijke wensen. Een presentatie van en rondleiding langs onze state of the art technieken. Wilt u verzekerd zijn van de volle aandacht van een van onze accountmanagers, maak dan een afspraak door contact op te nemen met onze afdeling verkoop: +31 (0)174-610610 of mail verkoop@kpholland.nl. En neemt u gerust uw klanten mee!

   
   
Nieuw: Rosalina™ Don Justino

We worden er bijna rood van, maar zó rood heeft u nog geen Kalanchoë gezien: onze nieuwe Rosalina™ Don Justino heeft het allemaal. Een felrode kleur, prachtig contrast tussen bloem en blad, en een compacte plantopbouw, dit moet u zelf zien. Vanaf week 12 beschikbaar in potmaten 12 en 15 cm, vanaf week 30 in potmaten 6 en 7 cm voor onze klanten als eindproduct. Als uitgangsmateriaal beschikbaar vanaf week 20 voor de kwekers onder u. Wilt u alvast een exemplaar zien? Neem dan contact op met uw accountmanager Growing Sales via Growing Sales of Breeding Sales: Breeding Sales.

   
   
Grenzen verleggen: HortEx Vietnam

KP Holland neemt deel aan HortEx Vietnam 2020
Van 26-28 februari 2020 wordt de 3e editie van HortEx Vietnam gehouden in het Saigon Exhibition & Convention Center (SECC), Ho Chi Minh City.

Groeiende markt
Vietnam is met een bevolking van bijna 97 miljoen mensen en een gemiddelde bbp-groei van 7,5% per jaar de snelst groeiende economie in de ASEAN-regio (Vereniging van Zuidoost-Aziatische landen). De middenklasse en de welvarende klasse in Vietnam is tussen 2014 en nu meer dan verdubbeld: van 12 miljoen tot 33 miljoen. Vietnam is een grote producent van bloemen en planten, maar voor exporteurs van bloemen en planten die toegevoegde waarde kunnen leveren, is Vietnam een interessante markt omdat de vraag naar een groter assortiment en hoogwaardige bloemen snel toeneemt. De moeite waard dus om onze kansen aldaar serieus te bekijken van dichtbij.

Naast onze deelname aan deze beurs zullen onze accountmanagers Breeding Sales een aantal bezoeken doen aan potentiële nieuwe klanten. Benieuwd naar onze ervaringen? Stuur gerust een mailtje naar breedingsales@kpholland.nl.

   
   
Klaar voor 2020: nieuwe uitstraling Rosalina™

We ontwikkelen continu nieuwe rassen Rosalina™ om u en uw klanten te voorzien in de wensen van deze en komende tijd. Uiteraard kan de uitstraling en verpakking daarbij niet achterblijven. Daarom is de complete Rosalina™ lijn, in potmaten 6, 7, 12 en 15 cm, in een nieuwe passende jas gestoken. Daarnaast heeft ook onze ton-sur-ton lijn een metamorfose ondergaan. Nog niet gespot tijdens de Trade Fair in Aalsmeer? We brengen graag een monstertray langs, of sturen u een aanbieding op maat. Mail naar verkoop@kpholland.nl

   
   
In de handelgangen: Esperit Elements

In de mooie entree van het nieuwe pand van Esperit Elements spreken we met Wouter Persoon, eigenaar van de arrangementenafdeling van Esperit.

Op de vraag welke ontwikkeling Esperit Elements dit jaar heeft doorgemaakt antwoordt Wouter: “De verhuizing van de oude locatie naar het -ruim grotere- pand aan de Woutersweg in ’s-Gravenzande is de belangrijkste ontwikkeling dit jaar. Er is nu meer ruimte voor de productie en de entree is een mooie showroom en ontvangstruimte voor klanten geworden. Dit biedt bezoekende klanten tevens meer mogelijkheden tot het bieden van inspiratie. De vorige locatie werd echt te klein om voldoende voorraad aan te kunnen houden en efficiënt te kunnen produceren. Tegelijkertijd hebben we nu ook een volwaardige development-studio waarin we continu aan productontwikkeling werken.”

Waarin onderscheidt Esperit Elements zich? “Wij volgen de woon- en modetrends op de voet en proberen dit in een vroeg stadium te vertalen in onze collectie. Op deze manier willen we zo vernieuwend mogelijk zijn. We merken dat klanten dit waarderen en betrekken ons soms ook bij de ontwikkeling van hun moodboards voor het maken van de juiste assortimentskeuzes op het schap”, aldus Wouter.

Welke producten van KP Holland worden er in het Esperit-assortiment verwerkt? “Voornamelijk Rosalina™ Kalanchoë in potmaat 7 cm voor de bloeiende kamerplantarrangementen. Daarnaast lenen enkele groene planten-soorten uit jullie BeMini-serie zich vooral goed voor onze ‘terrarium’-arrangementen, zoals Chlorophytum Ocean, Peperomia Napoli Nights en Rosso” vertelt Wouter.

Over de beoordeling van de productkwaliteit en dienstverlening van KP Holland zegt Wouter: “Zowel de dienstverlening als de kwaliteit is bij KP Holland prima geregeld. De juiste rijpheid van Kalanchoë bij uitlevering wordt goed onderkend. Mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal goed gaan dan wordt er zo goed mogelijk meegedacht voor een passende oplossing. Met bedrijven die op deze manier opereren werken wij graag mee samen!”

   
   
1950 + 70 = 2020

Wij wensen u hele fijne feestdagen en een goed en succesvol 2020. Voor KP Holland belooft het een bijzonder jaar te worden, waarin wij ons 70-jarig jubileum mogen vieren. Dit doen wij mede dankzij en dus ook graag met u! U hoort van ons volgend jaar!

   
   
Beursagenda

Op de volgende beurzen vindt u KP Holland de komende periode:

  • 8 t/m 17 januari 2020: KP Holland Meeting Days (Growing Sales KP Holland)
  • 22 t/m 24 januari 2020: TPIE, Fort Lauderdale, Florida, USA (Breeding Sales KP Holland)
  • 28 t/m 31 januari 2020: IPM in Essen, Duitsland (Breeding Sales KP Holland)
   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.