KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland oktober 2019  
 
   
   
Rosalina™ in een nieuw jasje, kom langs!

Komt u ook naar onze stand op de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer om onze nieuwste ontwikkelingen te bekijken? We tonen u o.a. de compleet vernieuwde Rosalina™ verpakkingslijn - inclusief de nieuwe ton-sur-ton lijn - en een geheel nieuw Toegevoegde Waarde assortiment, waarmee u uw klanten in 2020 kunt verrassen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om (samen met uw klanten) een bezoek te brengen aan één van onze kwekerijen in het Westland. Bel of mail voor een afspraak: verkoop@kpholland.nl. Graag tot ziens van woensdag 6 t/m vrijdag 8 november, standnummer E.5.

   
   
Assortiment mini groen uitgebreid

Naast onze reeds bekende BeMini™ mix, introduceren we daarnaast een nieuwe groenmix! Deze bestaat uit de volgende groene planten: Kiki Green (NIEUW!), Chlorophytum Ocean, Spathiphyllum en Hedera. Vanaf heden ook beschikbaar in de daghandel. Dé mix waarin klein, fijn en luchtzuiverend bij elkaar komen!

Wilt u een monstertray ontvangen om aan uw klanten te presenteren? Graag kom ik deze bij u langs brengen en bespreek ik de groene kansen voor 2020 met u.
Mail naar Nikita Lagerwerf.

   
   
Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Met passie, inzet en liefde voor ons product willen wij u zo goed mogelijk voorzien in uw wensen. Maar lukt dat eigenlijk wel? Bent u tevreden met de kwaliteit, service en vernieuwingen die KP Holland te bieden heeft? Om hier inzicht in te krijgen, houden wij regelmatig een klanttevredenheidsonderzoek. En het antwoord is JA! Met een gemiddelde beoordeling van 8,2 zijn wij zeer verheugd. U geeft ons vooral hoge cijfers op het gebied van productkwaliteit, service en logistiek. Met uw tips voor verbeterpunten gaan wij uiteraard aan de slag. Bent u niet benaderd voor dit onderzoek, maar wilt u wel graag uw tips en adviezen aan ons kwijt? Mail deze dan naar verkoop@kpholland.nl

   
   
Bravo! Een nieuwe Cupido™!

Sinds deze week nieuw op de markt: Bravo Cupido™. Een nieuwe variëteit in de Spathiphyllum Cupido™ serie, met mooi breed blad, talrijke bloemen en een robuuste plantopbouw. Gekweekt door JK Plant, in een 17 cm potmaat. Benieuwd naar deze nieuwe aanwinst? Neem dan contact op met ons team Growing Sales: Walter Gunneweg. Wilt u als kweker meer weten over het telen van de nieuwste KP Holland variëteiten? Neem dan contact op met Kees Lagerwerf, team Breeding Sales: Kees Lagerwerf

   
   
Kweker in het zonlicht: JK Plant

Niet geheel toevallig zetten wij deze editie graag JK Plant in het zonnetje. Wij spraken Jelle en Joram Kuijvenhoven, de eigenaren.
JK Plant is in maart 2010 opgericht door Jelle Kuijvenhoven. Hij werkte daarvoor bij zijn vader, die een kwekerij in bloemen had, maar na een stage in de potplanten was het duidelijk waar zijn hart lag en huurde Jelle zijn eigen “tuin” in Kwintsheul om daar perkgoed en groene planten te gaan telen. Dit verliep zo naar wens dat hij de hulp van zijn broer Joram vroeg en zij samen in 2014 een pand kochten in Honselersdijk waar het huidige JK Plant zich bevindt. Het bedrijf is gespecialiseerd in groene planten, perkgoed en Spathiphyllum. Het bedrijf telt naast de 2 broers 10 medewerkers.

Typerend voor het bedrijf, aldus de broers Kuijvenhoven: “Wij telen kwalitatief hoogwaardige producten voor het hogere segment. Geen massa productie, maar juist bescheiden aantallen van mega kwaliteit.” Samenwerking met familieleden kan soms een grote uitdaging zijn. Bij JK Plant is het tegendeel het geval. “Wij vullen elkaar goed aan. Joram neemt het commerciële gedeelte op zich, ik bemoei me met de teelt, administratie en personeel. Ieder zijn vak!, zo vertelt Jelle. Sinds 2016 neemt JK Plant Spathiphyllum uitgangsmateriaal af van KP Holland. Momenteel worden de variëteiten Bravo Cupido™, Largo Cupido™ en Bolero Cupido™ geteeld, allen in een 17 cm pot. De extra promotie die KP Holland deze week rondom de lancering van Bravo Cupido™ verzorgde ziet JK Plant als een prima extra service. “En daar maken we binnenkort graag weer gebruik van als we onze eerste Largo Cupido™ gaan afleveren!”, zegt Jelle.

JK Plant legt zich toe op het in beperkte oplages bedienen van vaste daghandellijnen met groothandel en tuincentra en ziet de toekomst, ook in relatie met KP Holland, zonnig in. “We zijn het laatste jaar verdubbeld in oppervlakte dus we hebben veel ambitie. Gezien de goede ontwikkelingen in vernieuwing bij de veredeling van KP Holland, waar zij zeker koploper in zijn, komt het helemaal goed!”
Voor vragen over de mogelijkheden en/of beschikbaarheid, neemt u contact op met Joram Kuijvenhoven: verkoop@jkplant.nl of telefonisch op 06-24244900.

   
   
Nieuwe Toegevoegde Waarde Collectie

Onze stijlen voor toegevoegde waarde zijn vernieuwd, de Added Value brochure 2020 met de nieuwste toegevoegde waarde items is uit en we hebben diverse nieuwe items besteld, passend bij de trends van 2020. Tijdens de FloraHolland Trade Fair zullen wij onze nieuwste items laten zien. Mocht u de brochure alvast digitaal willen ontvangen, neem dan contact op met onze verkopers via verkoop@kpholland.nl of 0174-610610.

   
   
Seasons Trade Fair 2019; wie wint een weekend Amsterdam?

Hartelijk bedankt voor uw bezoek aan onze jaarlijkse Seasons Trade Fair, de gezamenlijke productbeurs van Oriental Group, Levoplant, VDE Plant en KP Holland. Deze beurs werd alweer voor de 17e keer georganiseerd en had dit jaar een Hollands tintje. We hopen u weer geïnspireerd te hebben en genoeg aanleiding te hebben gegeven voor wederzijdse interessante samenwerking in 2020. Onder de bezoekers van dit jaar verloten wij een weekend in Amsterdam. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair, op woensdag 6 november, om 9:00 uur, in de stand van KP Holland. Graag tot volgend jaar tijdens de Seasons Trade Fair, editie 2020. www.seasonstradefair.nl

   
   
Beursagenda

Op de volgende beurzen vindt u KP Holland de komende periode:

  • 6 t/m 8 november: Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer (Growing Sales)
  • 7 t/m 17 januari 2020: KP Holland Meeting Days, Hoge Noordweg Naaldwijk (Growing Sales)
  • 22 t/m 24 januari 2020: TPIE, Florida, USA (Breeding Sales)
  • 28 t/m 31 januari 2020: IPM in Essen, Duitsland (Breeding Sales)
   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.