KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland september 2019  
 
   
   
Seasons Trade Fair 2019; u komt toch ook?

Graag nodigen wij u uit voor onze jaarlijkse Seasons Trade Fair, die plaats vindt in week 39, van dinsdag 24 t/m vrijdag 27 september, vanouds bij de Oriental Group in Bleiswijk. De Seasons Trade Fair is een gezamenlijke productbeurs van Oriental Group, Levoplant, VDE Plant en KP Holland. Deze beurs wordt alweer voor de 17e keer georganiseerd en heeft dit jaar een Hollands tintje. Meer weten? Ga dan naar www.seasonstradefair.nl. Wilt u onze onverdeelde aandacht? Maak dan alvast een afspraak met onze afdeling verkoop: verkoop@kpholland.nl of 0174-610610.

   
   
Nieuw: Rosalina™ Don Alano Intense

Deze charmeur zal onze Rosalina™-reeks vanaf week 48 in alle potmaten (6, 7, 12 en 15 cm) versterken. De mooie roze en witte dubbelkleurige bloemen met veel contrast zorgen voor een spectaculair effect. Het bloemscherm is sterk gevuld, de plant heeft compact en klein blad. Nieuwsgierig geworden? Wilt u een monster ontvangen? Neem dan contact op met Pieter Eijgenraam.

   
   
Nieuwe uitstraling Rosalina™-lijn

Eind van dit jaar zult u onze Rosalina™-reeks én onze ton-sur-ton lijn in een compleet nieuwe verpakking kunnen bewonderen. Hierbij ziet u alvast een kleine sneak preview. Benieuwd naar het eindresultaat? Kom dan naar stand E.5 op de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer van 6 t/m 8 november. Naast deze nieuwe verpakking presenteren wij u daar ook allerlei andere noviteiten, zoals een geheel nieuwe Toegevoegde Waarde collectie voor 2020, dus graag tot ziens!

   
   
KP Holland Breeding: bezoeken uit het Verre Oosten

Tijdens de FlowerTrials van dit jaar is een eerste contact gelegd met bedrijven uit Vietnam. Grote bedrijven met ook grootse plannen waarbij in het eerste contact ook goede afspraken zijn gemaakt voor de toekomst.

In navolging van deze eerste contacten hebben wij een delegatie uit Vietnam mogen ontvangen. Deze delegatie kwam uit de Thai Binh, het noordoosten van Vietnam. De bijeenkomst is georganiseerd door het “Platform Coöperatie NVHBP.UA” waar ook KP Holland inmiddels lid van is geworden. Van het genoemde Platform is ook een aantal bedrijven vertegenwoordigd met dit bezoek. Het was een vruchtbaar en interessant bezoek, wie weet wat het zal brengen voor de toekomst.

Tijdens een bezoek van Vineco is gefocust is op de verschillende software systemen, zowel in Breeding, Growing, als verkoop. Er werden presentaties gehouden door Codema/SDF, Floricode, en natuurlijk een rondleiding bij KP Holland, opgevolgd door een bezoek bij Hamiplant om ook dat gedeelte van de keten te bekijken. Een tegenbezoek richting Vietnam is gepland in maart 2020.

   
   
In de handelgangen: Quattro Plant

Deze keer spraken wij Martin Terlouw, inkoper/verkoper bij Quattro Plant. Quattro Plant is leverancier van kamerplanten, tuinplanten en boomkwekerijproducten. Deze worden zowel ingekocht op diverse veilingen als direct bij de beste kwekers en vinden via Quattro Plant hun weg naar de groothandel, de retail en tuincentra zowel binnen als buiten Europa. Quattro Plant viert in oktober haar 10-jarig jubileum en heeft 42 vaste werknemers. Martin is zelf al 30 jaar actief op de veiling.

Typerend voor het bedrijf is volgens Martin: “We zijn op alle fronten up to date met de laatste ontwikkelingen en gaan door waar andere bedrijven stoppen. We zijn actief in 25 verschillende landen, met als 3 belangrijkste Italië, Turkije en Spanje.”

De relatie met KP Holland is zeer goed, vertelt Martin: “Wij nemen alle producten in alle potmaten af van KP Holland. We hebben wekelijks intensief prijs en aanbod overleg. De relatie is heel prettig, KP Holland reageert snel op aanvragen, de kwaliteit van de geleverde producten is goed.”

Over digitaal bestellen zegt Martin: “De snelheid om een bestelling bij de kweker te krijgen is zeer prettig, zonder digitaal bestellen is eigenlijk niet meer te werken. Wel belangrijk is dat aanbod en prijzen digitaal moeten kloppen. KP Holland houdt het erg netjes bij. Zelf besteden wij veel aandacht aan onze webshop. Deze is zeer goed ontwikkeld en erg interessant voor klanten.”

Als tip voor KP Holland geeft Martin mee: “Verbreed het assortiment met een 23cm Rosalina schaal, en word daarmee echt 1-stop-shopping voor de gevuldbloemige Kalanchoë. De samenwerking tussen Quattro Plant en KP Holland kan alleen maar groeien. KP Holland is een degelijk en betrouwbaar bedrijf. Kwalitatief goede producten, transport-logistiek is op orde, en er is de service om iets toe te voegen aan producten. Genoeg mogelijkheden voor een mooie toekomst!”

   
   
Even voorstellen: Sacha Visser

Wellicht heeft u haar al gesproken; sinds augustus hebben wij versterking op de binnendienst van Growing Sales: Sacha Visser. Sacha is 23 jaar en voordat zij bij KP Holland begon, heeft zij haar studie Officemanagement afgerond. Ze is nog vrij nieuw in de plantenwereld, maar gaat de uitdaging volledig aan om alles zo goed mogelijk te leren! Zij zal het verkoopteam vooral versterken met het invoeren van de orders en klanten telefonisch te woord staan. Ook de verdere administratie voor de verkoop zal zij ondersteunen.

   
   
Beursagenda

Op de volgende beurzen vindt u KP Holland de komende periode:

  • 24 t/m 27 september: Seasons Trade Fair, huisbeurs van KP Holland, Levoplant, VDE Plant en Oriental Group
  • 6 t/m 8 november: FloraHolland Trade Fair Aalsmeer
   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.