KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland mei 2019  
 
   
   
KP Holland FlowerTrials Event: mis het niet!

Van dinsdag 11 t/m vrijdag 14 juni neemt KP Holland deel aan de FlowerTrials. En dit jaar wéér een beetje anders en voor u nog interessanter!

62 bedrijven in 3 regio’s presenteren hun noviteiten en toekomstige ontwikkelingen in pot- en perkplanten. Ook KP Holland is weer van de partij.

Deze editie staat in het teken van innovatie in de teelt en de ontwikkeling van nieuwe rassen.

Van het gewas Curcuma worden de nieuwste rassen getoond, 3 nieuwe pot varianten en ook 3 nieuwe snij rassen.
Op het gebied van Kalanchoë pakken we enorm uit: met meer dan 20 veelbelovende nieuwkomers in diverse kleuren en daar horen wij heel graag uw mening over.
Natuurlijk ontbreken ook de nieuwe Spathiphyllum rassen niet. 4 nieuwe rassen worden gepresenteerd waarvan een met zeer bijzondere eigenschappen.

Innovaties in de teelt zijn er ook; van het maken van een nieuw ras tot en met het op de markt brengen middels verkoopconcepten. Tijdens onze FlowerTrials lunchsessies is er een aantal zeer interessante sprekers die actuele zaken belichten.
Benieuwd naar het programma? Wilt u zeker zijn van een plaats? Kijk dan op KP Holland FlowerTrials Event en schrijf u snel in. We kijken uit naar uw komst.

   
   
KP Holland digitaliseert, u ook?

Het bestelproces waarmee wij samen met u de Europese consument een groene, bloeiende omgeving willen bieden, is al jaren aan grote veranderingen onderhevig. Kijkend naar ICT-ontwikkelingen geeft ons dit samen met u nog veel kansen!

Diverse klanten zijn al 100% digitaal en bestellen alles middels Florecom-orders, andere klanten zijn hard op weg dit te worden. Komende week zullen we daarom diverse klanten verrassen met een leuke attentie om onze waardering hiervoor te laten blijken. Dus let komende week goed op: mogelijk komt onze accountmanager ook bij u langs!

Heeft u uw bestelproces nog niet gedigitaliseerd maar wordt dit binnenkort wel gerealiseerd? Laat het ons weten en wij maken graag ons aanbod met één muisklik ook voor u online beschikbaar.

Zie ook de link naar de video waar Leo de Vries uitlegt wat digitaal bestellen bij KP Holland voor u betekent en hoe u dit -bijvoorbeeld- met FloraXchange kunt realiseren: Digitaal bestellen

   
   
Het is groen en u wilt het zien: Kiki Green™

KP Holland staat bekend om haar bloeiende en kleurrijke assortiment. De trend in groene planten ontgaat ons echter uiteraard niet. Naast ons groene BeMini™ assortiment (kijk eens op BeMini™) introduceren wij Kiki Green™. Een trendy groenblijvend plantje in een 7 cm pot, o.a. zeer geschikt voor verwerking in hippe arrangementen. Vanaf week 28 in zeer beperkte mate op de markt. Meer informatie of een monster ontvangen? Neem dan contact op met Pieter Eijgenraam

   
   
Zinderende zomeractie bij KP Holland

Heeft u ze vorig jaar gezien, de grappige filmpjes en foto’s van klanten met de zomerse dagprijzen van de KP Holland zomeractie? Dat kunt u toch (nog) beter? Bestel tijdens week 25 t/m 28 en maak kans op leuke dagprijzen. Maak hier foto’s en/of filmpjes van, deel deze op social media en maak kans op mooie weekprijzen en een geweldige hoofdprijs! U ontvangt binnenkort alle informatie over deze actie persoonlijk in uw mailbox, maar wij garanderen u alvast een zinderende zomer! #hetisaltijdzomermetkpholland

   
   
In de handelgangen: Van der Plas

Onze accountmanager Ruud de Jong kwam Johan Oskam, inkoper bij Van der Plas, tegen in de handelgangen. Van der Plas is opgericht in 1970. Wat begonnen is als verkopen uit de vrachtwagen is uitgegroeid tot een bedrijf van formaat. Sinds 2000 gevestigd in Rijnsburg, en onderdeel van de FTG Groep. Van der Plas heeft 449 medewerkers, 50 daarvan zijn werkzaam op de plantenafdeling.

Van der Plas bedient haar klanten met een mooi assortiment planten. Er wordt via diverse kanalen ingekocht; via de klok, via bemiddeling en digitaal en speelt zo steeds meer in op de vragen van de klant. Typerend voor Van der Plas is volgens Johan dat zij met veel met gedreven mensen uit de streek werken, die net dat stapje meer zetten om samen verder te komen. De slogan is dan ook “Flourishing Together”. Johan vertelt: “We hebben enorm veel kennis in huis en durven buiten onze comfort zone te gaan.”

Van der Plas opereert in meer dan 15 Europese landen. Frankrijk en Duitsland zijn de grootste afzetmarkten.

Over de relatie met KP Holland zegt Johan het volgende: “Wij hebben een zeer goede samenwerking met KP Holland, partnership is erg belangrijk voor van der Plas en daar zetten we ook echt op in. We nemen diverse producten af waarvan de populairste de Kalanchoë is, maar onze tevreden klanten kiezen steeds vaker ook andere artikelen. Zeker met feestdagen zie je een groei in thema producten die dan erg in trek zijn, vaak doet een andere verpakking of een luxe uitstraling van een product het dan erg goed. Wat betreft de uitstraling zien de producten van KP Holland er altijd zeer verzorgd uit, het lijkt wel een snoepwinkel. Dat komt misschien ook wel omdat ik een liefhebber ben.”

Over de voordelen van digitaal bestellen bij kwekers kan Johan kort zijn: “Meer aanbod, meer service, verse producten, meer tools, en het ontzorgt.”

De toekomst in samenwerking met KP Holland ziet Johan positief in: “We gaan uit van en duurzame samenwerking waarin vraag en aanbod bij elkaar samen komen. Niet voor de korte termijn maar voor de lange termijn met de juiste mensen op de juiste plaats.”

Wilt u ook een keer in deze nieuwsbrief aan het woord komen? Stuur dan een mailtje naar info@kpholland.nl

   
   
Beursagenda

Op de volgende beurzen vindt u KP Holland de komende periode:

  • 11 t/m 14 juni: FlowerTrials, bij KP Holland Hoge Noordweg 29B Naaldwijk
  • 24 t/m 27 september: Seasons Trade Fair, huisbeurs van KP Holland, Levoplant, VDE Plant en Oriental Group
   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.