KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland januari 2019  
 
   
   
Nieuw: Rosalina™ Don Nesto

Ontmoet Rosalina™ Don Nesto: een nieuwe kraakwitte, gevuldbloemige Kalanchoë. Deze week voor het eerst te zien op de IPM in Essen. Bij uitstek geschikt voor de kleinere potmaten. Deze mooie aanvulling op de Rosalina™-reeks is zeer compact en heeft van nature nauwelijks groeiregulatie nodig. Vanaf week 28 op exclusieve basis beschikbaar als eindproduct, vanaf eind 2019 beschikbaar voor de geïnteresseerde kwekers onder u. Alvast meer weten? Neem contact op met uw accountmanager Growing: Pieter Eijgenraam of Breeding: Kees Lagerwerf

   
   
In de handelgangen: Celdomy

Voor deze editie spraken wij Yuri van Rijn, inkoper planten bij Celdomy. Celdomy B.V. is gevestigd op FloraHolland Naaldwijk. Totaal werken er 125 medewerkers en is in 2006 opgericht. Typerend voor het bedrijf is volgens Yuri: “Een hoge servicegraad, alles wat een Franse bloemist nodig heeft levert Celdomy. Bloemen, planten en accessoires.” Celdomy neemt Kalanchoë, Spathiphyllum en Curcuma met en zonder toegevoegde waarde af van KP Holland.
“We werken al vele jaren naar tevredenheid samen met KP Holland. Celdomy gaat voor bovengemiddelde kwaliteit en deze levert KP Holland.”, aldus Yuri. Sinds vorig jaar bestelt ook Celdomy digitaal. De voordelen hiervan zijn duidelijk vindt Yuri: “Het is sneller en minder foutgevoelig, het communiceert efficiënter en nieuwe producten zijn makkelijker in te passen.”

Op de vraag hoe Yuri de wijze waarop KP Holland haar aanbod digitaal beschikbaar heeft antwoordt hij: “Wij werken vanuit FX en dat wordt iedere week keurig bijgehouden.” Yuri ziet de toekomst in relatie tot de samenwerking met KP Holland rooskleurig in: “KP Holland is een vooruitstrevend bedrijf en dat is Celdomy ook, dus dat is een prima combinatie.”

   
   
Uitbreeding...

...nee, uitBREIding van het Breeding Sales team. Om u continu op het hoogste niveau van dienst te blijven zijn, terwijl onze (internationale) veredelingsactiviteiten steeds verder groeien, is het Breeding Sales team dit jaar uitgebreid met de komst van Alex Colpa. Alex heeft de afgelopen jaren al veel ervaring opgedaan bij diverse bedrijven in de bloemen- en plantensector. Alex zal accountmanager Bert van Spijk en Manager Breeding Sales Kees Lagerwerf ondersteunen. Zo zal hij u voorzien van wekelijkse leveringsoverzichten en gaat hij de after sales verzorgen.

   
   
KP Holland gaat naar de beurs

Gedurende het jaar staan wij zowel nationaal als internationaal op diverse beurzen. Met onze eindproducten (Growing Sales) en/of ons uitgangsmateriaal (Breeding Sales). Wij doen dit om u de laatste ontwikkelingen te laten zien, onze meest recente noviteiten te presenteren, maar vooral om met u in gesprek te komen. Wat vindt u belangrijk? Waar liggen uw wensen en perspectieven? We willen u dan ook graag bedanken voor uw bezoek aan onze huisbeurs Meeting Days de eerste 2 weken van januari, en aan onze stand op de IPM in Essen, die vandaag nog bezig is. Heeft u geen kans gehad om deze beurzen te bezoeken? Dan zijn er nog talloze kansen dit jaar. Maar weet ook dat u altijd welkom bent op een van onze kwekerijen, wij laten u graag zien hoe onze producten gemaakt worden. Bel voor een afspraak met Growing Sales: +31(0)174-610610 of Breeding Sales: +31(0)174-623666.

   
   
Kom in de Kas 2019

Kom in de Kas! Dat roepen wij jaarrond. U bent altijd welkom om te zien waar de producten die u bij ons afneemt vandaan komen en wat wij er aan doen om u van de beste kwaliteit te voorzien. Maar wij bieden ook graag uw en onze eindklant, de consument, deze gelegenheid. Daarom nemen wij wederom deel aan het mooie evenement Kom in de Kas. Op zaterdag 6 en 7 april doen veel kwekerijen aan de Herenwerf in Maasland mee en uiteraard ook onze Kalanchoë kwekerij aan de Herenwerf 34. Voor meer informatie over dit prachtige glastuinbouw initiatief verwijzen wij u graag naar Kom in de Kas 2019 of als u directe vragen aan ons heeft: info@kpholland.nl

   
   
Beursagenda

Op de volgende beurzen vindt u KP Holland de komende periode:

6 en 7 maart: Royal FloraHolland Trade Fair, Naaldwijk
6 en 7 april: Kom in de Kas, KP Holland Herenwerf 34 Maasland
11 t/m 14 juni: FlowerTrials, KP Holland Hoge Noordweg 29B Naaldwijk

   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.