KP Holland Contact
   
   
 
  Nieuwsbrief KP Holland december 2018  
 
   
   
Let it grow!

2018 was een b(l)oeiend jaar, zowel binnen KP Holland als in de samenwerking met u. We willen u dan ook hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar en hopen in 2019 weer veel mooie nieuwe kansen samen met u beet te pakken. In deze nieuwsbrief alvast een paar ontwikkelingen op een rij.

   
   
En dóór: KP Holland Meeting Days

Na een paar fijne feestdagen, gaan we natuurlijk meteen weer voortvarend van start in het nieuwe jaar. Van 8 t/m 18 januari organiseren wij de KP Holland Meeting Days, op onze moderne Kalanchoë kwekerij aan de Hoge Noordweg 29B in Naaldwijk. (Nieuwe) Toegevoegde Waarde, assortimentsontwikkelingen en maatwerkmogelijkheden afgestemd op uw persoonlijke wensen zijn de thema’s die wij u graag laten zien en beleven. Een presentatie van en rondleiding langs onze state of the art technieken. Gewoon binnenlopen kan natuurlijk altijd, wilt u liever verzekerd zijn van een presentatie door een van onze accountmanagers, maak dan een afspraak door contact op te nemen met onze afdeling verkoop: +31 (0)174-610610 of mail verkoop@kpholland.nl. En neemt u gerust uw klanten mee!

   
   
Op naar 100% digitaal

KP Holland digitaliseert, o.a. om alle dagelijkse bestellingen zo efficiënt mogelijk te verwerken. Inmiddels ontvangen we ca. 70% van alle bestellingen digitaal. Ons streven is om dit binnen afzienbare tijd naar 100% te brengen. Dit biedt niet alleen ons, maar ook u als klant aanzienlijke voordelen zoals:
- Altijd de juiste prijs
- Snellere orderrespons
- Lagere foutkans bij uitlevering

Wilt u ook uw orderproces optimaliseren en de tevredenheid van uw klanten verhogen?
Neem dan vandaag nog contact op met Mariska van der Knaap; 0174-610610 of mariskavanderknaap@kpholland.nl.

   
   
Koninklijke Onderscheiding voor Pech Samwel

Afgelopen vrijdag namen wij tijdens een receptie afscheid van onze aandeelhouder en voormalig directeur Leo van der Knaap en onze financieel directeur Pech Samwel, die beiden van hun welverdiend pensioen gaan genieten na respectievelijk 35 en 30 jaar een enorme bijdrage te hebben geleverd aan de ontwikkeling van KP Holland. Pech Samwel werd daarbij volledig verrast door mevrouw A.M.A. van Ardenne-van der Hoeven, Burgemeester van Westland, die hem benoemde tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Leo van der Knaap was gedurende 35 jaar verantwoordelijk voor o.a. veredeling en Research & Development binnen KP Holland.

Pech Samwel was 30 jaar lang financieel directeur en tevens verantwoordelijk voor Human Resource.

Het Management Team van KP Holland heeft tijdens de gelegenheid voor het afscheid van Leo en Pech haar enorme waardering uitgesproken voor hun inzet met en voor KP Holland. Met de aankomende 3e generatie in het familiebedrijf is KP Holland bezig zich te richten op de toekomst. Zodra daar concrete ontwikkelingen in zijn, houden we u daar uiteraard van op de hoogte.

   
   
KP Holland Breeding; partner in het zonlicht

Dat onze producten uit eigen veredeling de hele wereld bereiken, wist u wellicht al. Maar dat kunnen we niet alleen. Daarom hebben wij meerdere partners in het buitenland. Deze keer stellen wij graag Agroall aan u voor:

“Wij zijn Agroall. We hebben voor deze naam gekozen, met het idee in de toekomst een breed pakket producten te kunnen leveren, voor de tuinbouw sector. Denk hierbij aan uitgangsmateriaal van jonge planten, substraten, kunstmeststoffen, oppotmachines, etc. Maar ook wanneer een kweker producten nodig heeft die niet in ons pakket zitten, kan hij bij ons terecht.

Het bedrijf is gevestigd op de toegangsweg naar Holambra, in de staat São Paulo, Brazilië. We zijn met 3 aandeelhouders, Martinus Peters, Henrique Rodrigues en Matthijs Niemeijer. Ons bedrijf is gestart in november 2017. We zijn gespecialiseerd in de import van uitgangsmateriaal voor de tuinbouw, teeltadvies aan kwekers, en de begeleiding van royalty afdracht naar de breeders.

Onze relatie met KP Holland begon eigenlijk al in 2008. Destijds als werknemers voor andere bedrijven, maar met het oprichten van Agroall, is deze relatie nog verder versterkt. In het pakket dat wij aanbieden, zijn alle producten van KP Holland vertegenwoordigd: Spathiphyllum, Kalanchoë en Curcuma. Met deze producten realiseren we een gemiddelde groei van rond de 15% per jaar.

Naar ons inziens, hebben de producten van KP Holland nog veel mogelijkheden om te blijven groeien. De markt vraagt om kwaliteitsproducten met een goede houdbaarheid zowel in de keten als bij de consument. En de producten van KP Holland voldoen aan deze criteria.”

Over de toekomst zegt Martinus Peters het volgende: “We hebben volop vertrouwen in het huidige team van KP Holland, en goede verwachting bij een solide opvolging, mede gezien het afgelopen bezoek van Kees Lagerwerf en Steef van der Knaap.”

   
   
Wat komt eraan? Beoordeel zelf tijdens IPM Essen

Achter de schermen, in onze veredeling, werken wij keihard aan noviteiten en betere rassen voor u en uw klant. Op de IPM in Essen van 22 t/m 25 januari laten wij u graag zien wat onze Breeding ontwikkelingen zijn.

Komt u ook naar standnummer 2A15 op de IPM Essen in Duitsland om onze nieuwste rassen en ontwikkelingen zelf te beoordelen? Uw mening is van essentieel belang, samen komen we verder. Of u nu kweker bent, of actief bent in de handel en/of retail, de verkoopteams KP Holland Breeding en KP Holland Growing staan voor u klaar. We presenteren van elk gewas meerdere, nog nooit eerder vertoonde noviteiten, dus uw bezoek is zeker de moeite waard.

U komt toch ook? De beurs vindt plaats van dinsdag 22 t/m vrijdag 25 januari en is dagelijks geopend van 9:00 tot 18:00 uur.

   
   
Volg KP Holland in de Social Media

KP Holland is actief op de volgende sociale platforms:
Twitter: @KP_Holland
Facebook: KPHolland1950
LinkedIn: KPHolland1950
YouTube: KP Holland Breeding & Growing

   
   
Fijne feestdagen en een succesvol 2019!

Tot slot wensen wij u hele fijne feestdagen en proosten wij alvast op een fijne samenwerking met u het afgelopen én komend jaar!

   
 
   
  Over KP Holland
Breeding
Growing
Assortiment
Contact
KP Holland
Kasteelweg 10
2671 MM Naaldwijk
Telefoon 0174 - 62 36 66
E-mail info@kpholland.nl
Website www.kpholland.nl
Like KP Holland op Facebook Volg ons op Instagram Volg KP Holland op Twitter KP Holland op YouTube  
   
 
   
© 2015 - 2021 KP Holland. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Afmelden voor deze nieuwsbrief.