Cupido™

Cupido™ is een van de meest bekende spathiphyllum merken in de markt. Vanuit de KP Holland veredeling is deze Cupido Spathiphyllum reeks ontwikkeld. Met Cupido Spathiphyllum bent u verzekerd van een uniform product, met goede groei en bloei eigenschappen. Cupido Spathiphyllum staat bekend om zijn diepgroene bladeren, mooie compacte plantopbouw en eenvoudige verzorging. Een aantal variëteiten binnen de Cupido reeks zijn zelfs stuifmeelvrij, waardoor de plant antiallergisch is en de omgeving mooi schoon blijft.
Bovendien heeft de Cupido een sterk luchtzuiverend vermogen, en is daardoor ook nog eens heel gezond.

Meer informatie kunt u vinden op http://www.spatcupido.nl/

Rosalina™

Kalanchoë’s zijn sterke planten met mooi, stevig, donkergroen, glanzend blad. De plantvorm en het dichte bloemenscherm van onze Kalanchoë Rosalina™ serie zijn heel bijzonder. De roosvormige bloemetjes geven de Rosalina™ Kalanchoë een romantische uitstraling. Rosalina™ is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, en stuk voor stuk zijn het echte hartendieven waar u zowel binnen- als buitenshuis wekenlang plezier van heeft. Het product leent zich uitstekend voor verwerking in arrangementen, maar ook in een sierpot brengt deze sterke en bloemrijke plant een gezellige en kleurrijke touch aan het interieur. Of aan uw tuin. Want in de zomermaanden is de Rosalina een verrassend leuke buitenplant, met een zeer lange bloeiperiode.

Meer informatie kunt u vinden op http://www.rosalina.nu/

Siam™

De Curcuma wordt ook wel de Siamese tulp genoemd. De plant komt van origine uit Thailand en behoort tot de exotische klinkende Zingiberacae- familie. De oude naam voor Thailand is Siam. Het is dus niet zo verwonderlijk dat de Curcuma een exotische uitstraling heeft! De Curcuma is te herkennen aan de grote extravagante bloemen en de lange schutbladeren. Binnen de Siam™ Curcuma serie vindt u verschillende kleuren en de Siam™ producten staan voor kwalitatief zeer goede producten waarvan u lang plezier heeft! Vraag dus bij uw bloemist of tuincentrum naar een Siam™ Curcuma. De Siam™ Curcuma is een seizoensproduct. Van april tot en met september zijn alle rassen beschikbaar.

Meer informatie kunt u vinden op http://www.siamcurcuma.nl/