Investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk. Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal. Het is van belang dat het kennisniveau van de medewerkers op peil blijft zodat wij mee kunnen blijven gaan met de veranderingen in de markt.

Ontwikkeling is voor zowel medewerkers als onze organisatie van groot belang onder andere met het oog op duurzame inzetbaarheid. Daarnaast zijn wij van mening dat een medewerker die zich mag en kan ontwikkelen, gelukkiger en productiever is.

Binnen ons bedrijf bestaat de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding, training of cursus. Hiervoor wordt jaarlijks een aanzienlijk budget beschikbaar gesteld. In overleg met de leidinggevende wordt er bekeken waar jouw leerbehoefte ligt. Zo kun je bepalen welke weg jullie gaan bewandelen en welke tools er voor nodig zijn om jouw doel te bereiken.

Ontwikkelen kan zowel horizontaal als verticaal. Dit betekent dat jij zowel door kunt ontwikkelen in je huidige functie, als naar een nieuwe functie binnen de organisatie. Belangrijk is dat hier op dat moment ruimte voor is. Scholing kan een belangrijke tool zijn voor jouw ontwikkeling. Minstens zo belangrijk zijn de collega’s die met jou hun ervaringen kunnen delen. Collega’s waarmee je kunt samenwerken, waarmee je kunt overleggen en waarvan je kunt leren.