Het jaar 2019 is inmiddels voorbij en 2020 is begonnen. Een goed moment om samen terug te blikken op de gedane zaken en tevens vooruit te kijken.
Welke richting wordt er door uw bedrijf gekozen en welke doelstellingen zijn daarbij vastgesteld? Wij zijn zeer benieuwd hoe we u daar in kunnen ondersteunen.

Tegelijkertijd vertellen we u graag ook over onze ambitie voor dit nieuwe jaar en welke middelen we daarvoor inzetten.
We presenteren u graag de diverse maatwerkmogelijkheden en middels een rondleiding de geautomatiseerde processen die een hoge kwaliteitsnorm mede mogelijk maken.

Daarom organiseren we de KP Holland Meeting Days.
Van woensdag 8 t/m vrijdag 17 januari nodigen we u uit voor een bezoek aan onze kwekerijlocatie Hoge Noordweg 29b in Naaldwijk.

Middels een persoonlijk gesprek en een rondleiding op onze productielocatie(s) nemen we graag met u door hoe we onze samenwerking in 2020 verder kunnen versterken dan wel opstarten.

Alvast een voorproefje bekijken van wat u bij ons kunt verwachten? Bekijk dan dit filmpje over meerwaarde en maatwerk bij KP Holland

Direct zelf al een afspraak maken? Graag zien wij uw datumvoorstel tegemoet: +31 (0)174-610610 of mail verkoop@kpholland.nl. En neemt u gerust uw klanten mee!