Born to breed and bloom
Dat is waar KP Holland al 69 jaar voor staat! Elke dag ontwikkelen en veredelen wij met hart en ziel onze producten om u van de nieuwste variëteiten met de beste planteigenschappen te kunnen voorzien. Zodat ú zich kunt onderscheiden.

Komt u ook naar de FlowerTrials om onze nieuwste rassen zelf te beoordelen? Uw mening is van essentieel belang, samen komen we verder.
Om het voor u nóg interessanter te maken, organiseert KP Holland het FlowerTrials lunch event: enerverende lunchsessies met inspirerende sprekers.
4 dagen met 4 verschillende thema’s. Dit staat er op het menu:

Programma lunchsessies

Datum & tijd

Dinsdag 11 juni 12.00 - 13.15 uur
Er wordt tijdens dit event een lunch geserveerd.

Sjaak van der Tak, voormalig Burgemeester gemeente Westland/voorzitter LTO, geeft zijn visie op de toekomst van de tuinbouw.

Woensdag 12 juni 12.00 - 13.15 uur
Er wordt tijdens dit event een lunch geserveerd.

Wouter Verkerke, Business Developer ‘Kas als apotheek’ bij Wageningen Universtity & Research (WUR) neemt u mee in de wereld van de kas als apotheek.

Donderdag 13 juni 12.00 - 13.15 uur
Er wordt tijdens dit event een lunch geserveerd.

Gerhard van der Bijl, Chief Commercial Officer (CCO) van Royal FloraHolland, deelt zijn gedachten over de toekomst van digitale verkoop.

Vrijdag 14 juni 12.00 - 13.15 uur
Er wordt tijdens dit event een lunch geserveerd.

Meiny Prins, Algemeen directeur Priva, geeft haar visie Sustainable Urban Delta / kansen en ontwikkelingen in de tuinbouw.

Locatie
KP Holland FlowerTrials (Hoge Noordweg 29b, Naaldwijk)

Partners
Op onze FlowerTrials treft u onze (buitenlandse) partners. Zij zullen o.a. door KP Holland veredelde en door henzelf gekweekte producten aan u presenteren.
Het gaat om:
African Finest Cuttings, leverancier van hoogwaardige Kalanchoë stekken

Om verzekerd te zijn van een plaats tijdens de lunchsessies, vragen wij u om zich in te schrijven via het inschrijfformulier