Born to breed and bloom
Dat is waar KP Holland al 68 jaar voor staat! Elke dag ontwikkelen en veredelen wij met hart en ziel onze producten om u van de nieuwste variëteiten met de beste planteigenschappen te kunnen voorzien. Zodat ú zich kunt onderscheiden.

Komt u ook naar de FlowerTrials om onze nieuwste rassen zelf te beoordelen? Uw mening is van essentieel belang, samen komen we verder.
Om het voor u nóg interessanter te maken, organiseert KP Holland het FlowerTrials lunch event: enerverende lunchsessies met inspirerende sprekers.
4 dagen met 4 verschillende thema’s. Dit staat er op het menu:

Programma lunchsessies

Datum & tijd

Dinsdag 13 juni 12.00 - 13.15 uur
Er wordt tijdens dit event een lunch geserveerd.

Michiel de, CEO van Koppert Cress, geeft zijn visie op gezondheid. Curcuma Roots For Moods met haar geneeskrachtige werking staat centraal deze dag.

Woensdag 14 juni 12.00 - 13.15 uur
Er wordt tijdens dit event een lunch geserveerd.

Sarah Dikker, Hollands Beste Bloemstylist en presentatrice van het RTL4 programma Groene Handen, geeft een presentatie over de luchtzuiverende werking van planten. Spathiphyllum Air So Pure heeft een grote rol deze dag.

Donderdag 15 juni 12.00 - 13.15 uur
Er wordt tijdens dit event een lunch geserveerd.

Yolande van den Boom, directeur van MPS, geeft haar visie op duurzaamheid en milieu. Het ketenbreed duurzaam telen van Kalanchoë is een speerpunt deze dag.

Vrijdag 16 juni 12.00 - 13.15 uur
Er wordt tijdens dit event een lunch geserveerd.

Sarah Dikker returns! Op deze creatieve vrijdag zal Sarah u inspireren met wat je allemaal kunt creëren met Curcuma, Spathiphyllum en Kalanchoë en laat zij zien waarom ze is uitgeroepen tot Hollands Beste Bloemstylist.

Locatie
KP Holland FlowerTrials (Hoge Noordweg 29b, Naaldwijk)

Partners
Op onze FlowerTrials treft u top-kwekers die onze producten telen. Zij zullen door KP Holland veredelde en door henzelf gekweekte producten aan u presenteren.
Het gaat om:
Forever Plants
Solis plant
Westland Plant

Daarnaast zal African Finest Cuttings, leverancier van hoogwaardige Kalanchoë stekken zich aan u presenteren.

Om verzekerd te zijn van een plaats tijdens de lunchsessies, vragen wij u om zich in te schrijven via het inschrijfformulier