Gardenlina™ is deze zomer dé buitenbloeier. Gardenlina™‘s zijn geselecteerde rassen van gevuldbloemige Kalanchoë voor gebruik op terras, balkon en in de tuin. Vanaf vandaag is de levering van het verkoopconcept Gardenlina™ weer gestart voor de Nederlandse markt.

De naam ‘Gardenlina™’ verwijst naar de vele mogelijkheden voor gebruik op terras, balkon en in de tuin. De verkoop wordt gestimuleerd en ondersteund met bijhorend POS-materiaal, een tafelindeling en een consumentenwebsite (www.gardenlina.com). Tuincentra en consument worden op deze manier enthousiast gemaakt om de tuin op te vrolijken met Gardenlina™‘s.

Doordacht bestelsysteem
Extra verkoopservice is het doordachte bestelsysteem. De barcodering is per potmaat en ondersteunt de handel in het bijhouden van de verkoopontwikkelingen. Het systeem werkt snel, geeft gemak en geeft de inkoper zicht op het actuele aanbod. De vele kleuren en potmaten zijn zo gemakkelijk te bestellen. Dit gaat via één centraal verkooppunt bij KP Holland, en de leveringen gebeuren samen met Solis Plant en SVCO.

Kleurrijke buitenkans
Het buitengebruik van de Gardenlina™ is een nieuwe verkoopkans. De consument wordt bekend gemaakt met de nog relatief onbekende mogelijkheden voor buitengebruik. Van mei tot en met september bloeit de Gardenlina™ uitstekend buiten. De vele kleuren (rood, roze, paars, oranje, geel en wit), potmaten (7 cm, 9 cm, 10,5 cm, 12 cm, 15 cm en 21 cm) en verpakkingsvormen (solo, 4-pack, 6-pack) bieden vele toepassingsmogelijkheden.

Bel voor verkoopinformatie en een aanbod op maat naar KP Holland, Nikita Lagerwerf: 0174-610610 of kijk op www.gardenlina.com

Gardenlina™; Een kleurrijke buitenkans voor u en uw klanten.