KP Holland steunt Stichting de Zonnebloem
Cheque van €2.185 voor Stichting de Zonnebloem

Woensdag 15 juli hebben directieleden Hans van der Knaap en Peter Samwel van KP Holland een cheque met het prachtige bedrag van €2.185,- overhandigd aan Stichting de Zonnebloem, in het bijzonder bestemd voor de jongerenafdeling Westland van deze stichting.

Het bedrag is opgehaald rondom de viering van het 65-jarig jubileum van KP Holland, en de onthulling van de nieuwe huisstijl van deze veredelaar en vermeerderaar van bloeiende planten. Een gift aan dit goede doel was de cadeautip van de directie.
KP Holland wil alle relaties die aan deze vraag gehoor hebben gegeven hartelijk bedanken. Mede dankzij hun giften kon dit prachtige bedrag geschonken worden.

KP Holland draagt Stichting de Zonnebloem al jaren een warm hart toe. De stichting bestaat net als KP Holland 65 jaar. Met het geld dat KP Holland 15 jaar geleden tijdens het 50-jarig jubileum doneerde is de jongerenafdeling Westland opgericht. Stichting de Zonnebloem helpt mensen met een lichamelijke beperking om volop van het leven te genieten. Om eropuit te gaan, andere mensen te ontmoeten en leuke dingen te doen. Dat doen ze met bijna 42.000 vrijwilligers door het hele land. Mensen met een groot hart en een luisterend oor, die alles op alles zetten om de wensen van mensen met een fysieke beperking mogelijk te maken.